maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nooit te oud voor een teddybeer!
Nooit te oud voor een teddybeer!

Nooit te oud voor een teddybeer!

  • Nederland
  • Het MECC in Maastricht opent zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 haar deuren voor de grootste internationale poppen- en berenbeurs in de Euregio.
  • Antiekstand
  • Niesje Wolters van Bemmel
  • http://www.niesjewolters.nl
  • info@niesjewolters.nl
  • Persfoto-antiek.998x1500

Voor wie graag verzamelt, zelf creatief is of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items zoekt is de jaarlijkse poppen en berenbeurs in Maastricht een waar paradijs.

Het is meer dan houden van. Het is pure liefde. Liefde voor poppen en teddyberen. Ieder op zijn eigen manier. “Een pop of teddybeer dat is pure emotie, verklaart beursorganisator Niesje Wolters. Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis. Je eerste pop of teddybeer vergeet je nooit meer, het is te vergelijken met het weerzien van een dierbare vriend, die we nooit zijn vergeten. De beurs biedt een schat aan zeldzame, mooie en omvangrijke poppen en berencollecties, antiek speelgoed en bijbehorende accessoires van binnen en buitenlandse deelnemers.

Poppen en teddyberen zijn tijdloos en vandaag de dag populairder dan ooit. De beursvloer zal gevuld worden met sfeervolle stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken. Voor de verzamelaars van hedendaagse kunst presenteren poppen en berenkunstenaars afkomstig uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Rusland hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppen en beren.

Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. ,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie,” verklaart beursorganisator Suzan Wolters. ,,Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis.” Oude tijden herleven bij het zien van de duizenden antieke en oude poppen en teddyberen.

Een pop of teddybeer die in de loop der tijd beschadigd is, een arm of been mist of misschien nog maar door één oog kijkt, de aanwezige poppendokter weet daar wel raad mee. Nieuwsgierig geworden? Laat je overrompelen door deze poppen- en beren invasie en maak er een gezellige dag van!

Locatie: MECC Maastricht Adres: Forum 100, 6229 GV Maastricht Datum: zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015, openingstijden op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11:00 tot 16:00 uur. Reguliere entreeprijs € 8,- 65+ € 6,- kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding van een volwassene).

50% korting op de entreeprijs voor volwassenen door aanmelding voor onze gratis nieuwsbrief! Inschrijven kan via onze website: www.niesjewolters.nl

Organisatie:Niesje Wolters van Bemmel

Voor meer informatie: www.niesjewolters.nl info@niesjewolters.nl telefoon: 0578 628767

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top