dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Noor Bystrøm wereldkampioen U23 op een Ridley Helium
Noor Bystrøm wereldkampioen U23 op een Ridley Helium

Noor Bystrøm wereldkampioen U23 op een Ridley Helium

  • Belgie
  • Sven Erik Bystrøm (Team Øster Hus-Ridley) heeft de wereldtitel bij de beloften veroverd. De Noor reed weg op het laatste klimmetje en bleef het sprintende peloton voor.
  • Ridley
  • http://www.ridley-bikes.com
  • info@ridley-bikes.com
  • http://www.ridley-bikes.com/be/nl/news/id/470/noor-bystrm-wereldkampioen-u23-op-een-ridley-helium

De Australische ploeg controleerde het WK voor beloften in Ponferrada voor kopman Caleb Ewan, een sterke sprinter. Vluchters kregen geen kans, en een ronde voor het einde leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Australiërs.

Op het allerlaatste klimmetje van de dag sloeg de Noor Sven Erik Bystrøm echter meteen een groot gat met een indrukwekkende demarrage. Niemand kon op zijn wiel komen, en Bystrøm reed solo naar de wereldtitel. Ewan won de pelotonsprint, en werd 2de, Skjerping finishte op een 3de plaats.

Maar liefst 3 renners finishten in de top 6 op een Ridley. Wereldkampioen Bystrøm reed op een Ridley Helium, Benoot van Lotto-Belisol U23 eindigde op plek 4, en de Italiaan Filosi reed de debuterende Noah SL naar een 6de plaats!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top