zondag, juli 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Norman heeft de ICSA Labs Antivirustest criteria gehaald voor Microsoft Windows 7
Norman heeft de ICSA Labs Antivirustest criteria gehaald voor Microsoft Windows 7

Norman heeft de ICSA Labs Antivirustest criteria gehaald voor Microsoft Windows 7

Oslo, Noorwegen – Norman ASA, de toonaangevende innovator van proactieve antimalware oplossingen, kondigt aan dat Norman Antivirus voor Microsoft Windows 7 geslaagd is voor de ICSA Labs Antivirus test. Norman heeft onlangs het Antivirus Certificatieprogramma voor Microsoft Windows 7 besturingsysteem gehaald, geleverd door ICSA Labs. ICSA Labs biedt testen en certificering van veiligheidsproducten, onafhankelijk van de leveranciers.

Om het ICSA Labs Antivirus certificaat te halen heeft Norman’s Antivirus voldaan aan alle criteria voor detecteren van malware op desktops en servers. Het heeft moeten aantonen dat het in staat is om self-replicating malware te kunnen detecteren, identificeren en voorkomen, terwijl er geen false positives worden win7gemeld. Het voldoet ook aan de criteria om in staat te zijn de resultaten van virus-detectie pogingen in kaart te brengen.

“Norman verplicht zich veiligheidsproducten te leveren om nieuwe populaire platforms te beschermen. We zijn erg trots en tevreden dat onze nieuwe antivirus voldoet aan de criteria van Windows 7. Wij vinden dit bijzonder belangrijk omdat dit besturingsysteem zo enorm populair is. Door de ondersteuning voor Windows 7 wordt er weer een platform beschermd door onze proactieve technologie, Norman SandBox. De ondersteuning voor dit besturingsysteem is een belangrijke bijdrage om veiligheidsrisico’s te verminderen, veroorzaakt door de onafgebroken stroom van kwaadaardige data van het internet, “zegt Jan van Wissen, Product marketing, Norman Data Defense Systems B.V.

“De voortdurende aanvallen van kwaadaardige code betekent dat het uiterst belangrijk blijft dat eindgebruikers hulp hebben om de veiligheid van hun besturingsystemen te onderhouden, zelfs op de nieuwste systemen,” zegt Andrew Hayter, anti-malcode program manager, ICSA Labs. “ICSA Labs werkt nauw samen met leveranciers van producten en gebruikers uit het bedrijfsleven om degelijke, up-to-date teststandaards voor antivirus producten te ontwikkelen. Wij bieden doorlopende zekerheid op veiligheidsproducten, met als hoger doel eindgebruikers goed geïnformeerd te krijgen om goede aankoopbeslissingen kunnen nemen voor hun bedrijven.
Norman heeft diverse certificaten gehaald voor producten zoals Norman Endpoint Protection, Norman Network Protection en Norman Virus Control. De test uitgevoerd door bedrijven zoals ICSA Labs is een belangrijke selectie voor productkwaliteit Norman verplicht zich zulke activiteiten te continueren.

Beschikbaarheid 
Norman Security Suite is beschikbaar via onze resellers. Voor meer informatie over het product en over de prijzen, neem s.v.p. contact op met uw dichtstbijzijnde Norman vestiging of bezoek de website: www.norman.nl 
Klanten die een 30 dagen probeerversie willen downloaden van Norman Security Suite kunnen de terecht op de volgende webpagina: http://www.norman.com/downloads/trial_registrations/58627/

Voor meer informatie, neem s.v.p. contact op met:
Jan van Wissen, Product Marketing,
jan@norman.nl

Over ICSA Labs 
ICSA Labs is een onafhankelijke divisie van Verizon Business, een onderdeel van Verizon Communications (NYSE:VZ). ICSA Labs biedt testen en certificeren van security producten, onafhankelijk van de leverancier, voor honderden top security verkopers op de wereld. Bedrijven vertrouwen op ICSA Labs voor geauthoriseerde en objectieve keuringen van producten op het gebied van naleving en betrouwbaarheid.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top