woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Norman vereenvoudigt het beheer van de whitelisting functionaliteit van Norman Application Control
Norman vereenvoudigt het beheer van de whitelisting functionaliteit van Norman Application Control

Norman vereenvoudigt het beheer van de whitelisting functionaliteit van Norman Application Control

  • Nederland
  • Geautomatiseerde release van patches en software-updates
  • Logo_Norway
  • Norman Data Defense Systems B.V.
  • www.norman.nl
  • marketing@norman.nl

De IT-beveiligingsspecialist Norman heeft het beheer van de whitelisting functionaliteit binnen Application Control vereenvoudigd. Whitelisting voorkomt dat ongeautoriseerde software, zoals malware, kan worden uitgevoerd op de endpoints /werkstations van een bedrijfsnetwerk.

Hoofddorp, mei 2013Als onderdeel van de Norman Enterprise Security Suite (NESEC) behandelt de nieuwe versie van Application Control, zoals vertrouwd, alle patches en software-updates die via de NESEC worden uitgerold en geïntegreerd in Patch-Management. De Whitelist wordt automatisch bijgewerkt, dus het is niet nodig om alle softwarecomponenten handmatig bij te werken. Voor software die niet via Patch.

Over AVG Business - Norman Data Defense Systems B.V.

AVG past de structuur van haar bedrijf en de opbouw van haar portfolio aan de behoeften van klanten aan. De consumentenafdeling van AVG richt zich op de beveiliging, prestaties en privacy van digitale apparaten voor personen en gezinnen, terwijl Location Labs de mobiele beveiliging en de beveiligingsservices van AVG verder uitbreidt. AVG Business beschikt over beveiligings- en beheerplatformen in de cloud, naast producten en services die zijn ontworpen voor de beveiliging van kleine bedrijven - terwijl Norman zorgt voor de komst van nog meer producten en services voor bedrijven.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top