maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Nostalgisch geluid bij Rotterdamse Editie van ‘The Cities That Never Sleep’
Nostalgisch geluid bij Rotterdamse Editie van ‘The Cities That Never Sleep’

Nostalgisch geluid bij Rotterdamse Editie van ‘The Cities That Never Sleep’

  • Nederland
  • Op 2 november brengt NOISEY een ode aan de nacht met een feest en een documentaire over het verleden, heden en de toekomst van het Rotterdamse nachtleven.
  • ROT_DIGIFLYER_DEF_zonderRSVP
  • VICE
  • http://noisey.vice.com/nl/blog/in-de-nieuwe-editie-van-the-cities-that-never-sleep-brengen-we-een-ode-aan-rotterdam
  • marketingnl@vice.com

NOISEY, het muziekkanaal van VICE, viert op zaterdag 2 november in PERRON Rotterdam de tweede editie van The Cities That Never Sleep ­– een serie feesten waarmee een ode wordt gebracht aan de nachtelijke uren van de stad. Deze benaming verwijst van oorsprong natuurlijk naar New York, maar is net zo goed van toepassing op een aantal van onze eigen Hollandse steden. Tijdens de tweede editie staat niet alleen Rotterdam centraal, maar worden de nachtelijke sleutelfiguren uit het verleden voor één keer verenigd met de belangrijkste namen van nu.

Na de eerste succesvolle editie in Amsterdam is het hoog tijd voor een ode aan de parel aan de Maas, Rotterdam. Door de jaren heen heeft het nachtleven van de belangrijkste havenstad van Europa zich misschien nog wel interessanter ontwikkeld dan welke andere stad ook. Zelfs in het nachtelijk gedruis van nu is de duidelijke stempel van iconische figuren als Ted Langenbach en Aziz Yagoub nog altijd te voelen. Daarom brengt NOISEY, oud en nieuw samen, tijdens The Cities That Never Sleep. De line-up bestaat uit Gerd, Jeff Solo, Shitmeister T (Ted Langenbach), Pop On Acid, David Vunk, Ali & Vyenty, O’ Henn, Mesojorny en Deville. Bovendien is er een verrassingsoptreden van een groep echte Rotterdammers, die verantwoordelijk is voor een van de beroemdste tracks uit het gabbergenre.

Zoals bij de vorige edities toont Desperados de nieuwste aflevering uit de videoreeks AM: When The Evening Turns Into The Night aan pers en genodigden. De video verdiept zich in het nachtleven van Rotterdam, dat – zoals het nachtleven van elke stad – zijn ups en downs heeft gehad.

Het event vindt plaats op 2 november in PERRON, Rotterdam. De screening is uitsluitend voor genodigden en start om 21.45. Toegang tot het evenement is gratis, maar gebeurt wel middels inschrijving via noisey.vice.com. Toegangskaarten worden verloot onder de inschrijvingen. Voor interviewaanvragen of accreditatie kun je contact opnemen met nlpr@vice.com.

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door Desperados.

Over vicemedia

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top