maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Notion technologies zet mee zijn schouders onder Comeos Sunday Shopday
Notion technologies zet mee zijn schouders onder Comeos Sunday Shopday

Notion technologies zet mee zijn schouders onder Comeos Sunday Shopday

  • Belgie
  • Op zondag 4 oktober 2015 is het Comeos Sunday Shopday. Notion technologies is voor deze gelegenheid gekozen tot partner. Tevens komt dit Gentse bedrijf dat in juni zijn 13e verjaardag viert op deze dag met een heuse primeur. Deze primeur voor zowel steden als voor handelaars wordt in de volgende maanden onthuld.
  • logo-sundayshopday
  • Notion technologies
  • http://www.notion-technologies.com
  • info@notion-technologies.com
  • Afzender: Wim Mussche, zaakvoerder Notion technologies info@notion-technologies.com 0496/529232 be.linkedin.com/in/wimmussche www.notion-technologies.com www.shareyoursmile.eu www.comeos.be www.sundayshopday.be www.facebook.com/SundayshopdayComeos www.facebook.com/Notiontechcom www.facebook.com/weshareyoursmile twitter.com/notiontechcom twitter.com/FotoboothSmile
  • Inspiratieboekje_NL_2015

Op Sunday shopday openen duizenden winkels de deuren in meer dan 160 Belgische gemeenten en steden. Het initiatief voor deze algemene winkeldag gaat uit van Comeos, de federatie van handel en diensten in België.

Een buitenkans voor city marketing waar zowel handel, horeca als toerisme mee van profiteren. Het wordt een dag vol winkelpret en randanimatie.

Om de consument naar de stad te lokken worden er tal van extra evenementen opgezet door steden en gemeenten. Als partner van Comeos biedt Notion technologies verschillende formules aan die er op gericht zijn om aandacht te trekken en een positief imago uit te stralen naar de winkelende bezoeker.

Het neusje van de zalm wordt de live videocaptatie tijdens mode defilés en een photobooth ingebouwd in een grote iglo tent. Dit gebeurt onder de merknaam ShareYourSmile.

Het bedrijf gaat deze Sunday Shopday uitgebreid promoten via de website en sociale netwerken. Hoe dichter bij 4 oktober, hoe vaker het logo van Comeos in het straatbeeld en online zal verschijnen.

Over webmanager

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top