dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory
NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory

NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory

  • Nederland
  • Met livemuziek van: Sabrina Strake, Klatwerk3, Raphael Wressnig en The Ob6sions met Ed Verhoeff Uitzending: woensdag 6 mei 2015, 22.00-01.00 uur op NPO Radio 6 Soul & Jazz Website: http://www.radio6.nl/sugarfactory Email: live@radio6.nl
  • NTR
  • http://www.ntr.nl
  • info@ntr.nl

Sabrina Starke, Klatwerk3, Raphael Wressnig en The Ob6sions met Ed Verhoeff spelen woensdag 6 mei 2015 bij Mijke & Co Live @Sugarfactory. Iedere woensdag organiseren NPO Radio 6 Soul & Jazz, de NTR en de Sugarfactory een gratis showcase met kwalitatieve live-muziek van (inter)nationale soul-, jazz-, r&b-, funk-, blues- en worldartiesten. Dit vindt plaats in de Sugarfactory bij het Leidseplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op NPO Radio 6 Soul & Jazz. Presentatrice: Mijke van Wijk. Deuren open: 21.30 uur. Entree: gratis.

Sabrina Starke

In 2005 is deze Nederlandse singer- songwriter begonnen met haar eigen solo carrière, in 2006 won ze vervolgens de kans om op te treden in het Apollo theater in New York. Sindsdien is deze Rotterdamse zangeres bezig met haar klim naar de top en heeft ze nu al 4 albums uitgebracht en de Edison gewonnen heeft voor ‘Best Newcomer’. Nu is ze bezig met een nieuw album, waarvan al 3 liedjes zijn vrijgegeven. In dit soulful album geeft ze aan bezig te zijn met “het negatieve achter zich te laten en het positieve te omarmen”.

Klatwerk 3

Pianist Boelo Klat, bassist Ruud Vleij en drummer Ancel Klooster vormen samen het jazztrio Klatwerk3. Het Groningse pianotrio komt na het goed ontvangen Who are you (2012), nu met hun vierde album ‘Eyeopener , met dit album brengen zij de luisteraar mee op een muzikaal avontuur met keiharde swing en crispy funkmuziek.

Raphael Wressnig

Gevestigd in Oostenrijk maar altijd op de weg, deze artiest is niet een alledaagse Hammond orgel speler. Zijn muziek is een combinatie van blues, jazz, soul, funk en een vleugje wilde fantasie die de ingrediënten zijn voor zijn eigen “Soul Gumbo”, dat ook de naam is van zijn nieuwste album. Gedreven door zijn liefde voor muziek heeft hij over heel Europa en de rest van de wereld gespeeld. Hij heeft al 16 albums op zijn eigen naam en is als gast verschenen op ten minste 30 anderen.

Huisband The Ob6sions met Ed Verhoeff

Wekelijks in het programma hoor je huisband The Ob6sions. De band, bestaande uit Victor de Boo – drums; Sven Schuster – bas; Efraim Trujillo – sax, speelt eigen stukken en jamt met de muzikanten in de liveshow. Deze week zullen ze samen spelen met Jazz gitarist Ed Verhoeff, deze fenomenale gitarist staat in heel Nederland bekend door zijn eigen stijl en uitzonderlijke techniek bij het spelen, hij weet pop, jazz en rock te combineren tot een samenhangend geheel. Tijdens zijn carrière heeft hij meerdere projecten gehad, waaronder zijn eigen band ‘Batik’, hiernaast heeft hij samen gespeeld met artiesten zoals Izaline Calister, vorig jaar was hij ook genomineerd voor een Edison.

Mijke & Co Live! met iedere woensdag bekende live-acts

De NTR zendt dagelijks op NPO Radio 6 Soul & Jazz het live-muziekprogramma Mijke & Co Live! uit van 22.00 tot 01.00 uur. Met op woensdag Mijke & Co Live @ Sugarfactory, een live editie vanuit de Sugarfactory in Amsterdam. Met de komende tijd bekende live-acts van onder meer Yuri Honing, Joep Pelt en Zapp 4 met Hermine Deurloo.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top