vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory
NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory

NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory

  • Nederland
  • Met livemuziek van: Mark Alban Lotz, Tommy Moustache,Tango Extremo en The Ob6sions Uitzending: woensdag 3 december 2014, 22.00-01.00 uur op Radio 6 Soul & Jazz Website: http://www.radio6.nl/sugarfactory Email: live@radio6.nl
  • NTRmail_logo
  • NTR
  • http://www.ntr.nl
  • info@ntr.nl

Mark Alban Lotz, Tommy Moustache, Tango Extremo en The Ob6sions spelen woensdag 3 december 2014 bij Mijke & Co Live @Sugarfactory. Iedere woensdag organiseren NPO Radio 6 Soul & Jazz, de NTR en de Sugarfactory een gratis showcase met kwalitatieve live-muziek van (inter)nationale soul-, jazz-, r&b-, funk, blues- en worldartiesten. Dit vindt plaats in de Sugarfactory bij het Leidseplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op NPO Radio 6 Soul & Jazz. Presentatrice: Mijke van Wijk.
Deuren open: 21.30 uur. Entree: gratis.

Mark Alban Lotz

Lotz speelt fluit sinds zijn zeventiende en laat sindsdien zijn luisteraars kennismaken met de mogelijkheden van het in de jazz niet-alledaagse instrument. Hij zoekt voortdurend naar nieuwe ontmoetingen met muzikale mensen en genres, zo heeft hij zich ook verdiept in klassieke Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse en Oosterse muziek. De Duits-Nederlandse fluitist heeft zo ook samengewerkt met Malia Pedroso, Tony Overwater en Michael Baird. Zijn drijfveer is dan ook de kick van een live optreden, communicatie in muziek met de musici en publiek.

Tommy Moustache

Momenteel is de alternatieve Jazzband Tommy Moustache druk bezig met een tour door Nederland na de release van het nieuwe album “Tommy Moustache”. De eigenzinnige band verlegt bij elke optreden de grens en weet altijd het enthousiasme van het publiek vast te houden. De combinatie van jazz, blues, rock, klassiek, humor, improvisatie en flinke dosis lef maken de optredens van Tommy Moustache tot wat het ook echt waard is!

Tango Extremo

Het orkest Tango Extremo heeft een nieuw project: Los Maestros de La Habanas. Met deze tour nemen ze het publiek in de Nederlandse concert en theaterzalen mee naar de danssalons in de Cubaanse en Argentijnse havens van de jaren ’30. Speciaal voor de Zuid Amerikaanse sfeer speelt percussionist Gerardo Rosales mee. In augustus 2009 stond Tango Extremo als enige niet-Argentijnse orkest op het Buenos Aires Tango Festival in Argentinië: het meest prestigieuze Tango Festival ter wereld! Met overtuiging en hartstocht weet het orkest haar eigen stempel te drukken op de Argentijnse tango.

Huisband The Ob6sions

Wekelijks in het programma hoor je huisband The Ob6sions. De band, bestaande uit Victor de Boo – drums; Sven Schuster – bas; Jeroen van Helsdingen – keys; Efraim Trujillo – sax, speelt eigen stukken en jamt met de muzikanten in de liveshow.

Mijke & Co Live! met iedere woensdag bekende live-acts

De NTR zendt dagelijks op Radio 6 Soul & Jazz het live-muziekprogramma Mijke & Co Live! uit van 22.00 tot 01.00 uur. Met op woensdag Mijke & Co Live @ Sugarfactory, een live editie vanuit de Sugarfactory in Amsterdam. Met de komende tijd bekende live-acts van onder meer Teus Nobel, Frank McComb, Michiel Borstlap, Joep Pelt, Sherry Dyanne, Guy Forsyth en Heritage Blues Orchestra.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top