dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory
NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory

NPO Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory

  • Nederland
  • Met livemuziek van: Humphrey Campbell & Maarten van der Grinten, On Impulse ft. Nigel Hitchcock, Masha Bijlsma, en The Ob6sions
  • NTRmail_logo
  • NTR
  • http://www.ntr.nl
  • info@ntr.nl

Uitzending: woensdag 17 december 2014, 22.00-01.00 uur op NPO Radio 6 Soul & Jazz

Website: http://www.radio6.nl/sugarfactory

Email: live@radio6.nl

Humphrey Campbell & Maarten van der Grinten, On Impulse ft. Nigel Hitchcock, Masha Bijlsma en The Ob6sions spelen woensdag 17 december 2014 bij Mijke & Co Live @Sugarfactory. Iedere woensdag organiseren NPO Radio 6 Soul & Jazz, de NTR en de Sugarfactory een gratis showcase met kwalitatieve live-muziek van (inter)nationale soul-, jazz-, r&b-, funk-, blues- en worldartiesten. Dit vindt plaats in de Sugarfactory bij het Leidseplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op Radio 6 Soul & Jazz. Presentatrice: Mijke van Wijk. Deuren open: 21.30 uur. Entree: gratis.

Humphrey Campbell & Maarten van der Grinten

Hij vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival, zong met de Skymasters en is docent op het conservatorium. Met gitarist Maarten van der Grinten zorgen deze twee heren voor een onvergetelijke avond met harmonieuze jazzmuziek.

On Impulse ft. Nigel Hitchcock

De diepe chemie tussen deze bandleden en het vermogen om ter plaatse explosieve maar betekenisvolle muziek te maken verzekert de jazz-fuzie in de meest pure vorm. Deze drie heren weten als geen ander de combinatie van jazz te fuseren met invloeden uit rock, r&b en funk. Geniet dan ook van een fantastische avond met de wereldberoemde saxofonist, Nichel Hitchcock. Hij speelde samen met legendes als Tom Jones, Robbie Williams, James Brown, George Michael en zo gaat de lijst door!

Masha Bijlsma

Op jonge leeftijd kreeg ze van haar leraren te horen dat ze ‘geen zangeres’ was en werd ze weggestuurd van het Conservatorium. Niet veel later begon deze dame aan een triomftocht door de wereld! Klassieke jazz is waar Masha weet uit te blinken. Tijdens haar laatste project heeft Masha haar eigen draai gegeven aan Charlie Haden’s “First Song”, zo heeft ze de vernieuwde versie opgedragen en vernoemd naar de grote mevrouw Abbey Lincoln, “Song for Abbey’. Met haar band “Masha’s Band” toured ze door heel de wereld en geeft ze haar publiek een optreden om niet te vergeten.

Huisband The Ob6sions

Wekelijks in het programma hoor je huisband The Ob6sions. De band, bestaande uit Victor de Boo – drums; Sven Schuster – bas; Jeroen van Helsdingen – keys; Efraim Trujillo – sax, speelt eigen stukken en jamt met de muzikanten in de liveshow.

Mijke & Co Live! met iedere woensdag bekende live-acts

De NTR zendt dagelijks op NPO Radio 6 Soul & Jazz het live-muziekprogramma Mijke & Co Live! uit van 22.00 tot 01.00 uur. Met op woensdag Mijke & Co Live @ Sugarfactory, een live editie vanuit de Sugarfactory in Amsterdam. Met de komende tijd bekende live-acts van onder meer Plastik Soldiers, Tip Jar, Vein, Michiel Borstlap en Sherry Dyanne.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top