maandag, november 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / NTR: Deze week in Winfrieds Woonkamer
NTR: Deze week in Winfrieds Woonkamer

NTR: Deze week in Winfrieds Woonkamer

  • Nederland
  • Maandag t/m donderdag, van 19.00 tot 22.00 ben je welkom in Winfrieds Woonkamer, waar elke avond een bekende muziekliefhebber op bezoek komt om de fijnste muziek te draaien met Winfried. We nemen de dag door en je krijgt een inkijkje in het leven en de platenkast van onze dagelijkse gast. Vaste huisvrienden zijn Benjamin Herman en Phil Horneman (Wicked Jazz Sounds) die je wekelijks verrassen.
  • NTR
  • http://www.ntr.nl
  • info@ntr.nl

Uitzending: Week 40, ma 28 september t/m do 1 oktober 19.00-21.00 uur op NPO Radio 6 Soul & Jazz
Website: http://www.radio6.nl/winfriedswoonkamer
Email: winfried@radio6.nl

Maandag 28 september

Benjamin Herman Iedere maandagavond is het tijd voor een uitzending met vaste huisvriend Benjamin Herman, altsaxofonist en bandleider van New Cool Collective. Elke week neemt hij zijn favoriete platen mee rondom een speciaal thema.

  • Dinsdag 29 september
  • Gast is nog niet bekend
  • Woensdag 30 september

Phil Horneman

Iedere woensdagavond schuift Phil Horneman (Wicked Jazz Sounds) aan in Winfrieds Woonkamer. Als vaste gast van Winfried verrast hij je wekelijks met de fijnste nieuwe muziek, helemaal door hem zelf gekozen en live gemixt. Donderdag 1 oktober Anousha Nzume Ze is actrice, cabaretière, producer, presentatrice en schrijfster. Zo speelde ze in verschillende toneelstukken, werkte ze mee aan o.a. Kopspijkers en Koefnoen, presenteerde ze de talkshow Nieuw Amsterdam Praat en toerde ze samen met Hymke de Vries en Nelleke van der Krogt met de hit-voorstelling Hormonologen. Momenteel werkt ze voor BNN-VARA als columnist ‘Druktemaker’ bij het radioprogramma ‘De Nieuws BV’ en maakt een programma voor de NTR. Het boek ‘De Mama Match’, dat ze met Tanja Jess schreef, verscheen vorig jaar.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top