vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nu verkrijgbaar bij MegaGadgets: de iTowel!
Nu verkrijgbaar bij MegaGadgets: de iTowel!

Nu verkrijgbaar bij MegaGadgets: de iTowel!

  • Nederland
  • MegaGadgets komt nu met de iTowel, een super gaaf strandlaken met een dikke knipoog naar smartphones!
  • MegaGadgets
  • http://www.megagadgets.nl
  • yourivandammie@hotmail.com
  • Noot voor de redactie Voor meer informatie en HR beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Wandana Raghoenath, Pers, Telefoon: 070-3110525, E-mail: pers@megagadgets.nl

iTowel2

Met smartphones populairder dan ooit komt Mega Gadgets met een wel heel gaaf strandlaken: de iTowel!

Dit grote strandlaken (161 x 95 cm) heeft het design van een smartphone met verschillende app icoontjes in het beeldscherm. Het strandlaken is al getest door onze collega’s en uitstekend bevallen! Deze AppTowel is een echte eyecatcher op het strand of bij het zwembad!

De iTowel is gemaakt van 100% katoen en kan na gebruik dus gewoon in de wasmachine. Wel zo makkelijk! Met meer dan 15 verschillende apps op de voorkant is dit strandlaken een must-have voor elke smartphone fanaat.

De iTowel bestel je natuurlijk alleen bij de leukste gadgetshop van Nederland: Megagadgets! Voor de aantrekkelijke prijs van €29,95 is hij al van jou. Haal een iTowel in huis en ontdek de revolutionaire lig en afdroog apps zelf!

Wij verwijzen u naar de iTowel bij Megagadgets met onderstaande link:

http://www.megagadgets.nl/itowel.html

Voor andere buiten gadgets verwijzen wij u door naar onze pagina vol met diverse gadgets die ideaal zijn voor buiten gebruik:

http://www.megagadgets.nl/outdoor-gadgets/buiten-gadgets.html

MegaGadgets.nl is een online winkel voor ongebruikelijke cadeaus en grappige gadgets met een assortiment van circa 1000 artikelen. Naast originele geschenken, zijn er ook veel gadgets bij Mega Gadgets zoals festival, party, outdoor uitrusting en gadgets.

Over mkramer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top