zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nurlaila staat ook dit najaar met Fourtina in de Nederlandse theaters
Nurlaila staat ook dit najaar met Fourtina in de Nederlandse theaters

Nurlaila staat ook dit najaar met Fourtina in de Nederlandse theaters

  • Nederland
  • Na een succesvolle introductie dit voorjaar is de spetterende show ‘Fourtina’ ook dit najaar terug in de Nederlandse theaters. “Ik kan niet anders dan trots zijn op ons team! Al die positieve recensies en dan dit najaar weer in ruim 20 theaters staan! Het is iedere keer een feestje in het theater”, vertelt Nurlaila enthousiast. ‘En we sluiten ook nog eens af in het Oude Luxor in Rotterdam waar we ook onze première beleefden! In ‘Fourtina’, zingt Nurlaila het indrukwekkende repertoire van Tina Turner. ‘Fourtina’ is een onvergetelijke theaterbeleving, vol energie, passie, rock, onvervalste blues en een spetterende lichtshow. Nurlaila wordt bijgestaan door vier danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke achtkoppige band.
  • FCB464BA-8B63-4C19-9E83-0C99CDC71388
  • TheDreamLab bv
  • http://www.thedreamlab.com
  • info@thedreamlab.nl

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Les Misérables’ en ‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie.

Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren. Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze onder andere een cd met gloednieuwe zelfgeschreven teksten op bestaande kinderliedjes uit alle windstreken op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Om vervolgens haar opwachting te maken in de musicalhit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila wekelijks zo’n twee keer in de huid kroop van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

Speellijst najaar 2015: http://www.fourtina.nl/speellijst

Korte promotie preview van Fourtina: http://youtu.be/6WhNKDb_DD4
Premiere verslag: https://www.youtube.com/watch?v=shNRDPyvvXw
HARTwerken documentaire: http://vimeo.com/118422997

Creatives & cast ‘Fourtina’
Zang & Samenstelling: Nurlaila Karim
Backing vocals: Nicky van der Kuyp, Natasja den Toom & Jasper Taconis
Danseressen: Melissa Kanza, Anneloes Roffel, Jamie Lee Smeets & Angela Timsela
Band: O.a. Michiel Ballhaus, Wouter Lorist, Marco Dirne, Marco Hijl, Lean Robbemont, Jack van der Ven & Henk van Benthen.
Choreografie: Monira McIntosh
Lichtontwerp: Thim IJzerman
Geluidsontwerp: Lex Amrein
Stage Management: Niels de Haan
Uitvoerend producent: TheDreamLab bv (Muriël Wolda)
Tourneeplanning: Senf Theaterpartners

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top