woensdag, juli 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nuttige tips voor de keuze voor een boxspring
Nuttige tips voor de keuze voor een boxspring

Nuttige tips voor de keuze voor een boxspring

  • Nederland
  • Een aantal handige tips voor de juiste keuze voor een boxspring, waar waarschijnlijk nog niet aan gedacht is.
  • verstelbare-boxspring-boxspringfabriek
  • Boxspringfabriek
  • www.boxspringfabriek.nl
  • info@boxspringfabriek.nl

In ons eerdere blogartikel hebben we een opsomming gemaakt van handige richtlijnen bij de aanschaf van een boxspring. Je kunt hierbij denken aan boxspring onderdelen zoals de topmatras en de boxspringmatras. Een boxspring is vaak een relatief dure oplossing, onder andere door de lange gebruiksduur. Bij de aanschaf van een nieuwe boxspring kun je doorgaans 15 jaar vooruit. Sommige boxspring fabrikanten claimen zelfs een gebruiksduur van 20 tot 25 jaar. Het is daarom belangrijk om bij de keuze voor de boxspring de juiste keuze te maken. Met een correcte beoordeling zorg je ervoor dat een boxspring wordt gekozen die aansluit op jouw voorkeuren. Als aanvulling op de eerder gegeven boxspring richtlijnen willen je graag van een aantal aanvullende boxspring tips voorzien.

Houten of stalen bodem en frame?

Boxsprings staan bekend als bijzondere comfortabele slaapsystemen die meestal zijn opgebouwd uit een combinatie van de set van de bedbox, een matras en vaak aangevuld met een topmatras. De bodem en het frame zelf zijn hierbij ook erg belangrijk. Wanneer je een afweging maakt, stel dan vast of het gaat om een bodem die van hout is of van staal. Een stalen bodem geeft je boxspring vanzelfsprekend een veel stevigere basis dan wanneer de bodem uit hout bestaat. Ga verder ook na of het frame van hout of van staal is.

Afneembare hoes?

Wanneer je voor een boxspring gaat, dan ga je voor langdurig gebruik. Met een boxspring doe je namelijk een investering voor de lange termijn. Vaak ligt deze gebruiksduur op ongeveer vijftien jaar. De boxsprings van Boxspringfabriek hebben zelfs een verwachte gebruiksduur van twintig tot vijfentwintig jaar. Dit komt mede door de productie in eigen fabriek waarbij de boxsprings volledig met de hand worden gemaakt.

Om de levensduur van de boxspring te kunnen verlengen behoort deze ook regelmatig te worden onderhouden. Om dit te stimuleren kun je gaan voor een afneembare hoes, denk hierbij vooral aan de ventilatie en de hygiëne. Een afneembare hoes is namelijk een stuk eenvoudiger te wassen en reinigen dan een vaste hoes. Overigens kan een vaste hoes wel tot zekere hoogte gewassen worden, alleen zou het zonde zijn als de boxspring na een paar jaar in hygiëne en frisheid afneemt, wanneer deze niet meer correct gereinigd kan worden.

Externe factoren

Wanneer je voor een boxspring kiest, behoor je ook zorgvuldig rekening te houden met de rest van de slaapkamer. Past de boxspring hierbij? Sluit de boxspring aan bij de rest van het slaapkamer interieur? Zo kun je denken aan de kleuren, maar ook aan de stijl en uitstraling van de boxspring. Wil je zeker weten dat de boxspring aansluit bij de rest van de slaapkamer? Doe dan navraag over de mogelijkheden om een boxspring op maat te maken. Op deze manier krijg je een persoonlijke boxspring die uitstekend  aansluit op jouw smaak.

» Meer nuttige tips voor de keuze voor een boxspring? Stel al je boxspring vragen en we helpen je graag verder met gerichte boxspring tips.

Over Boxspringfabriek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top