vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Objectif Lune: Virtual Stationery module opnieuw ontworpen en nu wereldwijd beschikbaar
Objectif Lune: Virtual Stationery module opnieuw ontworpen en nu wereldwijd beschikbaar

Objectif Lune: Virtual Stationery module opnieuw ontworpen en nu wereldwijd beschikbaar

 • Nederland
 • Virtual Stationery (www.virtualstationery.nl) is het nieuw geïntroduceerde product van Objectif Lune, specialist in output management oplossingen. Deze oplossing biedt gebruikers de mogelijkheid om voortaan af te zien van voorbedrukt papier en daardoor extra flexibel te blijven ten aanzien van wijzigingen in briefpapier en/of huisstijl. De ‘bedrukking' van het briefpapier is digitaal als zogenaamde overlay (in pdf-formaat) voorhanden in Virtual Stationery. De gebruiker wordt daardoor een stuk flexibeler en het scheelt bovendien aanzienlijk in de kosten voor inkoop en beheer van briefpapier. Deze oplossing is al snel een waardevolle toevoeging gebleken voor honderden gebruikers uit verschillende sectoren, waar met veel verschillende soorten briefpapier gewerkt wordt.
 • objectif-lune
 • Objectif Lune
 • www.objectiflune.com/nl
 • ol@influx-pr.com
 • ZOETERMEER - 14 april 2015 - Virtual Stationery (www.virtualstationery.nl) is het nieuw geïntroduceerde product van Objectif Lune, specialist in output management oplossingen. Deze oplossing biedt gebruikers de mogelijkheid om voortaan af te zien van voorbedrukt papier en daardoor extra flexibel te blijven ten aanzien van wijzigingen in briefpapier en/of huisstijl. De ‘bedrukking' van het briefpapier is digitaal als zogenaamde overlay (in pdf-formaat) voorhanden in Virtual Stationery. De gebruiker wordt daardoor een stuk flexibeler en het scheelt bovendien aanzienlijk in de kosten voor inkoop en beheer van briefpapier. Deze oplossing is al snel een waardevolle toevoeging gebleken voor honderden gebruikers uit verschillende sectoren, waar met veel verschillende soorten briefpapier gewerkt wordt.

Hogere flexibiliteit en lagere kosten door digitaal ‘voorbedrukt’ papier

Flexibiliteit 
Door de digitale beschikbaarheid van het sjabloon van het gewenste briefpapier kunnen gebruikers met deze oplossing alle variaties in het briefpapier (‘stationery’) rechtstreeks, eenvoudig en virtueel aanpassen. Dat biedt de organisatie een veel grotere flexibiliteit.
De belangrijkste voordelen van Virtual Stationery:
 • Briefpapier kan snel digitaal worden aangepast
 • Geen voorraad- en inventarisbeheer met bijbehorende kosten
 • Geen handmatige ingrepen
 • Geen verspilling meer van voorbedrukt briefpapier
 • Geen nieuwe configuratie van printers en printerladen
Alleen nog wit papier 
De Virtual Stationery software van Objectif Lune slaat elke gewenste uitvoering van briefpapier (overlays) virtueel op als pdf, zodat de gebruiker bij elke nieuwe printopdracht kan kiezen uit de voorhanden zijnde opties. Daardoor heeft hij geen voorraden voorbedrukt papier meer nodig en hoeft hij niet steeds het juiste briefpapier in de printerladen te plaatsen of eruit te halen. Alles wat hij nodig heeft, is wit papier. De juiste overlay wordt gekozen op het moment van afdrukken zelf.Dankzij het gebruik van pdf’s in een gecentraliseerde interface kan Virtual Stationery worden gebruikt in elke Windows-toepassing en kunnen beheerders, aan bepaalde groepen binnen de organisatie, efficiënt toegang verlenen tot sjablonen.Virtual Stationery is de perfecte oplossing voor bedrijven die frequent berichten met specifiek briefpapier moeten versturen, zoals bij verzekeringsmaatschappijen met verschillende ‘labels’, maar ook voor overheden die bijvoorbeeld met verschillende divisies werken. Menselijke vergissingen door handmatig ingrijpen, zoals het opnieuw configureren van printerladen, kunnen worden voorkomen; de kosten van voorbedrukt papier zullen drastisch verminderen en de gebruiker beschikt over meer flexibiliteit voor het aanpassen van briefpapier, bijvoorbeeld wanneer de branding van het bedrijf wordt gewijzigd.
Over Objectif Lune 
Objectif Lune ontwikkelt open, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software om klanten te bevrijden van een starre IT-infrastructuur. Zij biedt oplossingen voor het samenstellen en distribueren via meerdere kanalen en voor het beheren van gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten of andere vormen van communicatie met de klant, op een manier die onafhankelijk is van de gebruikte hardware en volledig geautomatiseerd is.
Ga voor meer informatie naar www.objectiflune.com/nl
Volg Objectif Lune op Twitter en LinkedIn.
NL Twitter: @OLNetherlands – NL LinkedIn: Objectif Lune Netherlands
BE Twitter: @ObjLuneBel – BE LinkedIn: Objectif Lune Belgium 
Meer informatie via mediarelaties Objectif Lune Inc. (www.objectiflune.com).
Bertrand Guignat
+1 514 875 5863
guignatb@ca.objectiflune.com

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top