woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / OECD Economic Survey of Ireland lanceert donderdag 12 september 2013
OECD Economic Survey of Ireland lanceert donderdag 12 september 2013

OECD Economic Survey of Ireland lanceert donderdag 12 september 2013

  • Europa
  • De nieuwste Economic Survey OESO van Ierland, worden gepubliceerd op donderdag 12 september 2013, beoordeelt opkomst van het land uit de economische crisis en de toestand van haar voortdurende herstel. De enquête legt een strategische agenda voor een nieuwe impuls voor groei en identificeert nieuwe wegen om het scheppen van banen en meer innovatie in de Ierse economie.
  • Organisation for Economic Co-Operation and Development
  • http://www.oecd.org
  • news.contact@oecd.org
  • http://www.oecd.org/newsroom/oecd-economic-survey-of-ireland-launches-thursday-12-september-2013.htm

De enquête zal beschikbaar zijn voor geregistreerde journalisten op de OESO zijn website met wachtwoordbeveiliging om 10:00 uur lokale tijd (11:00 Parijs Tijd) voor onmiddellijke vrijlating. Een overzicht met de belangrijkste conclusies zal vrij toegankelijk zijn in pdf-formaat op de website van de OESO in zijn www.oecd.org/eco/surveys/ireland-2013.htm. U bent uitgenodigd om deze internetlink opnemen in rapporten over de enquête.

OESO-secretaris-generaal Angel Gurría zal het rapport te presenteren Ierse Tanaiste (vicepremier) en minister van Buitenlandse Zaken Eamonn Gilmore tijdens een persconferentie op 12 september begint om 10:00 uur lokale tijd. Het evenement vindt plaats in kamer 301, Overheidsgebouwen, Dublin 2.

Voor nadere informatie over de persconferentie, contact Niamh Sweeney , bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Handel (353 087 867 6613). Voor meer informatie over de Economic Survey van Ierland, contact opnemen met het OESO Media Office (tel +33 1 4524 9700).

De heer Gurría zal een keynote te leveren voordat het Instituut voor Internationale en Europese Zaken, om 4:00 uur lokale tijd. De toespraak, “koesteren iedereen gelijk: De dwingende noodzaak voor inclusieve groei,” zal plaatsvinden op de îíêà (8 North Great Georges Street, Dublin 1) en staat open voor de media. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Fionnuala Keane op îíêà: +353 1 874 6756.

De OESO-programma voor lokale economische en werkgelegenheidsontwikkeling (LEED) zal vrijgeven op 12 september een nieuw rapport over de Ierse arbeidsmarkt, Lokale Job Creation: Hoe Employment and Training Agencies kan helpen . Voor meer informatie over dit rapport, contact: Sylvain Giguère (tel. +33 1 4524 8570).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top