donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Oeps! Niemand heeft het er graag over…….
Oeps! Niemand heeft het er graag over…….

Oeps! Niemand heeft het er graag over…….

  • Nederland
  • De nieuwe Bekkenbodemtrainer biedt oplossing. Comfortabel thuis trainen met snel weer controle over de blaas door een goede conditie van de bekkenbodemspieren.
  • Probe with unit
  • GeboorteTENS®
  • www.bekkenbodemtrainer.nl
  • info@geboortetens.nl
  • Voor mannen: www.incontinentieman.nl Noot voor de redactie: Voor meer informatie, gebruikerservaringen en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Elsemarie Broersma of Mona de Vries-Meijer van GeboorteTENS op tel: 06- 55 142 940 of via info@geboortetens.nl.
  • bekkenbodemtrainer man

Sommige producten verdienen wat aandacht omdat er te veel vrouwen (maar ook mannen) gebukt gaan onder iets waar ze niet gemakkelijk over durven praten. Op ongewenst urineverlies rust namelijk nog steeds een taboe. Dat bespreek je niet met je partner of je vriend(inn)en…. Daarom leek het ons echt iets voor Fabulous Mama. We zouden het zeer op prijs stellen als je de tijd zou willen nemen het stukje te lezen.

Bekkenbodemtrainer

Vind je die reclames over incontinentieverband ook zo erg, en stel je de aanschaf het liefst nog jaren uit? Maar is het wel zo dat je af en toe een beetje urine verliest? Dan ben je echt niet de enige. En net als al die andere vrouwen loop je er te lang mee door. Dat is begrijpelijk want zodra je namelijk hardop toegeeft dat je af en toe tijdens het niezen of spontane inspanning urine verliest, dan schaar je jezelf direct tot een groep waar je helemaal niet bij wilt horen.

Helaas is het dus zo dat maar liefst één op de vier vrouwen kampt met ongewenst urineverlies. Een probleem dat kan ontstaan na een bevalling en leidt tot schaamte en ongemak. Gelukkig is er nu een hulpmiddel te koop waarmee het probleem doeltreffend aangepakt en uiteindelijk blijvend opgelost kan worden.

Om weer volledige controle over de blaas en de plasbuis te krijgen zijn sterke bekkenbodemspieren nodig. Die spieren moeten dus flink getraind worden om ze beter te ontwikkelen. Er zijn verschillende manieren om de bekkenbodemspieren te trainen maar gebleken is dat de meest effectieve en gemakkelijk manier de stimulatie middels EMS (spierstimulatie via elektronische pulsen) is. Dat kan met de elektronische Bekkenbodemtrainer.

De Bekkenbodemtrainer is een product van GeboorteTENS, een bedrijf dat zich al jaren specialiseert in pijnreductie tijdens bevallingen door middel van elektronische pulsen.

Door middel van milde elektronische pulsen die via een kleine vaginale probe worden afgegeven, spannen de bekkenbodemspieren aan. Vervolgens ontspannen ze weer. Het kost geen enkele moeite want de Bekkenbodemtrainer doet alles. Je kiest alleen maar een programma dat het beste bij jouw vorm van urineverlies past en zoekt een moment op de dag dat het jou uitkomt. Na een week of twee is er al een duidelijk verschil merkbaar.

De Bekkenbodemtrainer kost € 69,95 incl. verzendkosten en is online te bestellen via www.bekkenbodemtrainer.nl.

Er is ook een mannenversie (€ 85,95). Hierover vind je meer op www.incontinentieman.nl.sensaTONE pack shot

Over Geboortetens

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top