donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Oerol: het festival voor jong en oud!
Oerol: het festival voor jong en oud!

Oerol: het festival voor jong en oud!

  • Nederland
  • Lelystad, 18 februari 2016 – Deze zomer – op 10 juni 2016 om precies te zijn – gaat het Oerol festival op Terschelling van start. Verschillende toneelgroepen, muzikanten en kunstenaars verrassen u gedurende dit 10-daagse festival met mooie voorstellingen en onvergetelijke optredens. Wilt u hier bij zijn en zoekt u nog een slaapplek? Stap dan samen met uw gezelschap aan boord van een van de prachtige zeilschepen van NAUPAR en profiteer! U boekt op deze manier namelijk in één keer uw vervoer en groepsaccommodatie!
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/oerol-festival
  • webteam@naupar.com

Lelystad, 18 februari 2016 – Deze zomer – op 10 juni 2016 om precies te zijn – gaat het Oerol festival op Terschelling van start. Verschillende toneelgroepen, muzikanten en kunstenaars verrassen u gedurende dit 10-daagse festival met mooie voorstellingen en onvergetelijke optredens. Wilt u hier bij zijn en zoekt u nog een slaapplek? Stap dan samen met uw gezelschap aan boord van een van de prachtige zeilschepen van NAUPAR en profiteer! U boekt op deze manier namelijk in één keer uw vervoer en groepsaccommodatie!

Terschellinger Oerol festival

Het festival heeft al sinds juni 1981 vrijwel elk jaar plaats gevonden. Tijdens dit gezellige festival worden er gave voorstellingen laten te zien, verspreid door heel Terschelling. Dans, zang, muziek, theater en kunst… Er is voor iedereen wat wils.

Groepsaccommodatie

Het 10-daagse Oerol festival trekt jaarlijks circa 50.000 bezoekers. Resultaat: de slaapaccommodaties op Terschelling zitten snel vol. Voor alle grote gezelschappen die nog op zoek zijn naar een slaapplek, biedt NAUPAR uitkomst: de zeilschepen van NAUPAR zijn tijdens het festival beschikbaar als unieke groepsaccommodatie.

Zeilen

Voor nóg een extra toevoeging kunt u ervoor kiezen om aan boord van het door u gehuurde zeilschip naar Oerol te zeilen. U boekt dus uw slaapaccommodatie en vervoer in één! Erg leuk én praktisch: zo hoeven u en uw gezelschap geen veerboottickets meer te betalen.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top