dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / OESO en de ILO om de arbeidsmarkt-update vóór G20 Arbeid ministeriële release in Moskou
OESO en de ILO om de arbeidsmarkt-update vóór G20 Arbeid ministeriële release in Moskou

OESO en de ILO om de arbeidsmarkt-update vóór G20 Arbeid ministeriële release in Moskou

  • Europa
  • 15/07/2013 - De OESO en de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) zal G20 arbeidsmarktgegevens publiceren bijgewerkt op woensdag 17 juli 2013 voorafgaand aan de G20 Arbeid en Werkgelegenheid ministers bijeenkomst in Moskou.
  • Organisation for Economic Co-Operation and Development
  • http://www.oecd.org
  • news.contact@oecd.org
  • http://www.oecd.org/newsroom/oecd-and-ilo-to-release-labour-market-update-ahead-of-g20-labour-ministerial-in-moscow.htm

De studie, op korte termijn vooruitzichten op de arbeidsmarkt en de belangrijkste uitdagingen in de G20-landen zal worden gepresenteerd tijdens een persconferentie op 17 juli om 11.00 uur (Moskou tijd), bij de RIA Novosti persbureau, 4, Zubovsky Boulevard, Moskou door IAO directeur- algemeen, Guy Ryder en OESO-secretaris-generaal Angel Gurría.

De statistische aanpassing zal de besprekingen op de hoogte tijdens de bijeenkomst van de G20 ministers van Tewerkstelling en Arbeid en de gezamenlijke vergadering van Financiën en Arbeid ministers bijeen in Moskou op 18-19 juli onder het Russische voorzitterschap van de G20.

De agenda van de G20 ministers van Arbeid Meeting getiteld “Job Creation for Life en Ontwikkeling” zal zich richten op de kwesties van werkgelegenheid, activering arbeid, gelijkheid en sociale integratie. De ministers zullen mogelijke manieren om geïntegreerd werkgelegenheidsbeleid formuleren en uitvoeren mixen gericht op het aanpakken tegelijkertijd zowel de economische als de sociale behoeften van de bevolking van de G20-landen ‘te bespreken.

De ministers zullen ook rekening houden met de conclusies van een tweede ILO-OESO-rapport, aanpakken werkgelegenheid, arbeidsmarkt en sociale bescherming in de G20-landen : Belangrijkste maatregelen sinds 2010 , dat is opgesteld voor de vergadering op verzoek van de G20 taakgroep werkgelegenheid.

Het rapport geeft een overzicht van het beleid en de maatregelen sinds 2010 door de G20 landen toegepast op belangrijke gebieden die in de conclusies van de G20 ministers van Werkgelegenheid en Arbeid op hun vergaderingen in Washington DC (april 2010), Parijs (september 2011) en Guadalajara (aangenomen mei 2012).

Ministers in de vergadering zal de vorderingen van G20-landen bij de uitvoering van de agenda werkgelegenheid door de leiders en van de rol van de sociale partners en internationale organisaties bij dit proces te stellen te beoordelen.

De belangrijkste uitkomsten van de vergadering zal worden weerspiegeld in de verklaring van de G20 Ministers van Arbeid’.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top