zaterdag, oktober 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Olmia Robotics wint prijs als beste verkoper van OptoForce
Olmia Robotics wint prijs als beste verkoper van OptoForce

Olmia Robotics wint prijs als beste verkoper van OptoForce

  • Nederland
  • Tijdens de gezamenlijke conferentie van On Robot en OptoForce in de robothoofdstad van Denemarken, Odense, heeft Olmia Robotics een prijs gewonnen als beste verkoper van de OptoForce sensoren in Noord Europa.
  • conf-feb2018-prijs
  • Olmia Robotics
  • https://www.olmia-robotics.nl/
  • info@olmia-robotics.nl

Tijdens de gezamenlijke conferentie van On Robot en OptoForce in de robothoofdstad van Denemarken, Odense, heeft Olmia Robotics een prijs gewonnen als beste verkoper van de OptoForce sensoren in Noord Europa.

De conferentie werd gehouden op 14 en 15 februari in de fabriek van Universal Robots en was bedoeld voor alle system integrators van de grippers van On Robot en de sensoren van OptoForce. Beide fabrikanten van producten voor (collaboratieve) robotarmen. Daarnaast werd er geoefend met een 2D visionsysteem van Sensopart. Tijdens de conferentie werden de system integrators verder getraind in het gebruik van de producten om zo hun specialistische kennis te vergroten. Daarnaast werden ze ingelicht over de toekomst visie en roadmaps van de twee roboticaorganisaties.

Foto: prijsuitreiking door Ákos Dömötör, CEO van OptoForce aan Peter van Olm, CEO van Olmia Robotics BV.

Over Arwen OlmiaRobotics

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top