maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / OmniCas no cure no pay incasso sponsor Stichting Derde Wereld Hulp
OmniCas no cure no pay incasso sponsor Stichting Derde Wereld Hulp

OmniCas no cure no pay incasso sponsor Stichting Derde Wereld Hulp

  • Nederland
  • OmniCas no cure no pay incasso is wederom sponsor van 10 jonge kinderen die worden opgevangen door de Stichting Derde Wereld Hulp (SDWH).
  • OmniCas B.V.
  • http://www.omnicas.net
  • info@omnicas.net

OmniCas no cure no pay incasso is wederom sponsor van 10 jonge kinderen die worden opgevangen door de Stichting Derde Wereld Hulp (SDWH). De Stichting Derde Wereld Hulp komt op voor kinderen in Vijayawada, een stad in de Indiase deelstaat Andrha Pradesh. Het betreft  kinderen die zonder hulp weinig uitzicht op een goede toekomst hebben: (verstandelijk) gehandicapten, straat- en weeskinderen en kinderen met een chronische ziekte. De SDWH zorgt voor scholing en medicatie en bouwen onder andere scholen en tehuizen voor de opvang van deze kinderen. Dit alles om de kinderen een beter toekomstperspectief te bieden.

Kleinschalige hulp

Daarnaast verleent de Stichting ook hulp aan de veelal uitzichtloze situatie van de gezinnen in de sloppenwijken. Het is een kleinschalige Stichting die direct hulp verleent aan diegenen die het het meest nodig hebben. Alle giften worden in de hulpprojecten gestoken. De vele vrijwilligers betalen zelfs de reis- en andere onkosten uit eigen zak.

Voorheen kansarme kinderen hebben door het mooie werk van de Stichting een veel beter toekomstperspectief. OmniCas no cure no pay incasso is zeer trots middels de sponsoring van 10 kinderen hier aan te kunnen bijdragen. U kunt de stichting per e-mail bereiken: tulipgardindia@gmail.com. Uiteraard kunt u stichting ook bellen: 020-4964430. 

OmniCas no cure no pay incasso voelt zich betrokken bij de doelstelling en hulpprojecten van de SDWH. Dat dit terecht is blijkt uit het feit dat de Stichting al jaren honderden kansarme kinderen heeft geholpen en nog steeds helpt. De kinderen in de tehuizen van de Stichting Derde Wereld hulp zijn daar het levende bewijs van. Wij vinden het inspirerend dat een kleine stichting een zo’n verschil kan maken in het leven van veel kinderen. Dit zegt veel over de mensen achter de Stichting.

OmniCas no cure no pay incasso

OmniCas is al meer dan 10 jaar voor veel ondernemers een betrouwbare partner in hun debiteurenbeleid en biedt verschillende diensten aan op het gebied van (buitengerechtelijke) incasso en debiteurenbeheer. OmniCas werkt op basis van no cure no pay incasso. Tevens proberen we samen met u te voorkomen dat het incassotraject nodig is door uw debiteurenbeheer professioneel (her) in te richten, het beschikbaar stellen van een concept herinnering en concept 14 dagen brief.

Het is helaas vaak geen overbodige luxe de diensten van een incassobureau in te roepen, wanneer afnemers zich niet aan hun verplichting tijdig tot betaling over te gaan houden. Hierdoor blijft u zitten met niet betaalde vorderingen, wat zelfs uw eigen bedrijfsvoering in gevaar kan brengen. Het kost u veel tijd, energie en geld om de facturen betaald te krijgen. Tijd die u niet kunt besteden aan uw core business. OmniCas helpt u graag met het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij proberen hierbij zo weinig mogelijk uw relatie met uw debiteuren te verstoren.

Over Joris Jochems

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top