zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Onderhouds- en renovatiemarkt blijft stijgen
Onderhouds- en renovatiemarkt blijft stijgen

Onderhouds- en renovatiemarkt blijft stijgen

  • Nederland
  • Het EIB gaf in een officieel bericht op 29-01-2015 aan : “Vooral in het segment onderhoud en renovatie in de woningbouw gaat het nog minder goed. Hier bedraagt de groei dit jaar 1,5 procent.” Bij De Klussenier wordt het tegenovergestelde geconstateerd. De laatste maanden lijkt renovatie en onderhoud juist enorm populair te zijn bij klanten van Klusseniers.
  • De Klussenier
  • www.eigenbedrijf.klussenier.nl
  • petravannorden@hetklushuis.nl

Stijging ‘verbouwaanvragen’

Vooral de laatste maanden constateert De Klussenier een stijging van het aantal verbouwaanvragen. Manager Wim Vreugdenhil: “Als we kijken naar het aantal verbouwaanvragen van de laatste 5 weken van 2014 zien we een stijging van circa 13% ten opzichte van 2013. Maar de stijging in de eerste 5 weken van dit jaar ligt nog veel hoger. Als we dit vergelijken met de eerste 5 weken van 2014 zien we dat het aantal aanvragen met circa 63% is gestegen.”

Verschil ingediende aanvragen laatste 5 weken tov voorgaande jaar

Verschil aantal ingediende aanvragen eerste 5 weken tov voorgaande jaar

De reden

Volgens Wim Vreugdenhil zijn daarvoor een aantal oorzaken: “Een tweetal hebben direct invloed op het aantal verbouwaanvragen. Namelijk de 6% btw regeling waar veel consumenten nog gebruik van willen maken. Daarnaast is dit het gevolg van het strengere toelatingsbeleid bij De Klussenier wat drie jaar geleden al is ingezet. Hierbij spelen kwaliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid een hoofdrol.” Uiteindelijk is Wim Vreugdenhil over één ding heel zeker: “Het hebben van een sterke merknaam is in deze tijd van onschatbare waarde. De Klussenier is zo’n naam. Uit het klanttevredenheidsonderzoek (tot moment van schrijven gehouden onder circa 1.000 klanten van Klusseniers) vragen we onder meer wat voor hen van doorslaggevend belang is bij de zoektocht naar een klusbedrijf. Er zijn veel mogelijkheden om voor een klusbedrijf te kiezen, de drie belangrijkste redenen voor klanten van Klusseniers zijn: Vakmanschap (54%), betrouwbaarheid (51%) en één aanspreekpunt (38%)”.

Over Het KlusHuis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top