vrijdag, mei 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Onderhoudswerkzaamheden viaduct Oostbroeken A28
Onderhoudswerkzaamheden viaduct Oostbroeken A28

Onderhoudswerkzaamheden viaduct Oostbroeken A28

  • Nederland
  • Rijkswaterstaat voert van maandag 19 mei tot en met donderdag 22 mei onderhoudswerkzaamheden uit aan het viaduct Oostbroeken op de A28 tussen Eelde en Vries. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 21:00 ’s avonds en 06:00 uur ’s ochtends.
  • Rijkswaterstaat
  • http://www.rijkswaterstaat.nl/
  • press@rijkswaterstaat.nl

Dan zijn de verbindingsweg vanuit Groningen richting de N34 Gieten en de oprit Eelde (nr. 37) richting Vries afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd. Op de A28 geldt ter plaatse van de werkzaamheden een verlaagde maximumsnelheid van 70 kilometer per uur.

Weersgevoelige werkzaamheden
Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Regulier onderhoud
Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Over Content Editor U

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top