zaterdag, april 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Ondernemer Arjo Huijbregts blaast Tablet4u.nl nieuw leven in
Ondernemer Arjo Huijbregts blaast Tablet4u.nl nieuw leven in

Ondernemer Arjo Huijbregts blaast Tablet4u.nl nieuw leven in

  • Nederland
  • Gespecialiseerde webshop in grafische tabletten
  • Tablet4U
  • Tablet4U@marcommit.nl

Arjo Huijbregts heeft het merk Tablet4U met de bijbehorende webshop nieuw leven ingeblazen. Met de doorstart van het merk gaat hij via dit platform de verkoop van de grafische tabletten en pennen van Wacom realiseren. Naast de vernieuwde website, die live is sinds april, is hij met een nieuw initiatief gestart: het Wacom Experience Center.

Huijbregts is van plan om Tablet4U te transformeren naar de nummer één webshop in de Benelux voor de grafische industrie, de logistieke sector en industriële markten. “De eerste stap in dit proces was het vernieuwen en optimaliseren van de website”, vertelt Arjo Huijbregts, Operationeel Manager bij Tablet4U. “Daarnaast willen we ons positioneren als de ideale partner voor bedrijven en particulieren die gebruik willen maken van Wacom producten.”

Huijbregts geeft aan een positieve bijdrage te zien van de tabletten bij de digitale transformatie in de grafische industrie. “Het gebruik van Wacom tabletten en de bijbehorende tools werkt niet alleen preventief tegen RSI klachten, maar het maakt grafisch werk ook beduidend makkelijker en sneller. Hierdoor is het gebruik van grafische tabletten niet meer weg te denken uit de designwereld.”

Vernieuwde look and feel
Huijbregts heeft de oude website flink onder handen genomen. Inmiddels geniet de webshop van een gebruiksvriendelijke inlog met makkelijke registratie, persoonlijk advies via de chatfunctie en kan het zichzelf dé specialist noemen op het gebied van Wacom producten in de Benelux. Als een van de weinige Wacom specialisten in de Benelux ondersteunt Tablet4U het Wacom assortiment met een combinatie van een informatieve website, een uitgebreide online winkel, een goede service en een vakkundige telefonische helpdesk.

Experience center
Huijbregts is tevens gestart met een nieuw initiatief: het Wacom Experience Center. Op deze locatie kunnen alle Wacom producten worden getest, zodat de klant zeker weet de perfecte keuze te maken. Edwin Aartman, Senior Manager Regional Sales Benelux bij Wacom: “Het is fijn om te zien dat Tablet4U veel aandacht besteedt aan goede klantenservice. Door het toevoegen van het Wacom Experience Center, naast de uitgebreide klantenservice via de website, koopt de klant gegarandeerd het tablet dat het best bij zijn of haar wensen past.”

—–

Over Tablet4U
Tablet4U is de grootste onafhankelijke online specialist van Wacom tabletten en pennen. De vernieuwde gebruiksvriendelijke webshop met chatfunctie voorziet de consument altijd en direct van persoonlijk advies. De grafische tabletten van Tablet4U zijn een must have voor de grafische industrie, logistieke sector en industriële markt, zowel voor particulier als zakelijk gebruik.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top