vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Ondernemers in Boskoop gaan voor glasvezel
Ondernemers in Boskoop gaan voor glasvezel

Ondernemers in Boskoop gaan voor glasvezel

  • Nederland
  • FiberRevolution is gestart met de aanleg van een zakelijk glasvezelnetwerk in het buitengebied van Boskoop. Door de collectieve aanpak en de goede samenwerking met diverse lokale partijen zal zakelijk glasvezel voor ondernemers rond de zomer van 2017 beschikbaar zijn. Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop (SBGB) steunt het project van harte.
  • FiberRevolution
  • jregtuit@fiberrevolution.nl

Oplevering in zomer 2017
Het stratendekkende netwerk zal rond de zomer van 2017 opgeleverd worden en zal in de toekomst, bij voldoende verdere interesse, doorgroeien. Doel is om op termijn alle bedrijven en instellingen in het buitengebied van Alphen aan den Rijn te voorzien van supersnel glasvezel. Het netwerk opereert onder de naam ‘Glasnet Boskoop, powered by FiberRevolution!‘ (www.glasnetboskoop.nl).

Glasvezel de meest toekomstvaste oplossing
Een straalverbinding blijkt in de praktijk voor velen een tussenoplossing. Door regelmatig signaalverlies moeten gebruikers opnieuw inloggen of ondervindt men hinder van een trage verbinding. Reden voor lokale ondernemers om nu te kiezen voor een toekomstvaste oplossing met een zeer hoge beschikbaarheid. SBGB verwacht dat de komst van open en scherp geprijsd glasvezel het vestigingsklimaat van regio Boskoop een forse impuls zal geven.

Netwerk met een unieke opzet
“Met glasvezel zijn lokale ondernemers klaar voor de toekomst en kunnen zij slimmer werken en kosten besparen”, aldus Jochem Regtuit, directeur van FiberRevolution. Hij vervolgt: “Ons glasvezelnetwerk kent geen datalimiet, is 100% open en uploaden gaat even snel als downloaden. Diensten zoals online back-up, camerabeveiliging, werken met foto- en filmmateriaal en het verplaatsen van bedrijfskritische applicaties naar veilige datacenters worden hiermee mogelijk. Door de volledig open opzet van het netwerk hebben klanten 100% keuzevrijheid”. Jochem sluit af: “Wij kijken zeer tevreden terug op de succesvolle samenwerking met InterForce en SBGB, die het netwerk mede mogelijk hebben gemaakt”.

Inschrijven nog mogelijk
De vraagbundeling is inmiddels succesvol afgesloten, maar tot medio mei kan een ondernemer nog meedoen tegen het eenmalige actietarief. Na oplevering van het netwerk zullen de eenmalige kosten van de aannemer (met een minimum van € 850,-) in rekening gebracht worden voor een nieuwe aansluiting.

Over FiberRevolution
FiberRevolution Nederland (www.fiberrevolution.nl) is een onafhankelijke laag 2 operator die zich tot doel heeft gesteld om Nederland te voorzien van betaalbare en open glasvezelverbindingen voor ondernemers en instellingen. De Nederlandse economie is gebaat bij betaalbare glasvezelverbindingen en open netwerken met een veelheid aan concurrerende dienstenaanbieders. FiberRevolution is medio 2014 van start gegaan en heeft inmiddels honderden klanten aangesloten in ondermeer Heemskerk , Nieuwkoop, Rotterdam, Tilburg en Vlaardingen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top