vrijdag, augustus 14, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Onderzoek naar belastingontduiking door rijschool
Onderzoek naar belastingontduiking door rijschool

Onderzoek naar belastingontduiking door rijschool

  • Nederland
  • De FIOD heeft zaterdag in een strafrechtelijk onderzoek naar belastingontduiking door een Haagse rijschool doorzoekingen gedaan in Amsterdam en Den Haag.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/07/14/onderzoek-naar-belastingontduiking-door-rijschool.html

Een 34-jarige man en een 36-jarige vrouw uit Amsterdam worden verdacht van fraude met omzetbelasting. Het vermoeden is dat de rijschool waar zij eigenaar van zijn, de opbrengsten van gegeven theorielessen niet heeft opgegeven bij de Belastingdienst. Hiermee is vermoedelijk enkele honderdduizenden euro’s aan omzetbelasting ontdoken. Tijdens de doorzoekingen is administratie en computerapparatuur in beslag genomen. Het onderzoek staat onder leiding van het Functioneel Parket.

Dit onderzoek komt voort uit een groter onderzoek van de Belastingdienst. Vanaf 2012 besteedt de Belastingdienst extra aandacht aan de omzetverantwoording van rijschoolhouders.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top