zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Online afvallen met Rachelhulshof.nl
Online afvallen met Rachelhulshof.nl

Online afvallen met Rachelhulshof.nl

  • Nederland
  • Afvallen onder persoonlijke begeleiding, maar toch online. Kan dat? Rachel Hulshof, ervaringsdeskundige, eigenaresse van In Shape Afslankstudio en het voedingsconcept Slinc. zet met haar nieuwe weblog de toon voor de nieuwste vorm van afvallen. Een online begeleidingstool om af te vallen en een gratis motivatie app, maar met een persoonlijke noot. Rachel Hulshof deelt op haar weblog al haar enthousiasme, passie en kennis over Food, Mind & Body. En wie is Rachel Hulshof? Je kunt haar leren kennen door haar te volgen in Up close & Personal.
  • Rachel Hulshof afslank- en voedingscoach
  • Rachelhulshof.nl
  • www.rachelhulshof.nl
  • info@rachelhulshof.nl

Rachel Hulshof begeleidt al 7 jaar zeer succesvol vrouwen en mannen in afslanken met Slinc. in haar afslankstudio in Eindhoven. Rachel: “Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren en te helpen naar hun doel. Het idee van de weblog is ontstaan omdat ik meer mensen wil bereiken. En daar is deze weblog een perfect platform voor.”

De weblog gaat over alles wat te maken heeft met afvallen en op gewicht te blijven. Rachel schrijft op een grappige en toegankelijke manier. Ze komt met herkenbare voorbeelden, anektodes en feitelijkheden. Rachel wil een gevoel overbrengen en niet alleen maar feitelijk praten over wat wel en niet goed is en kcal. Rachel: “Op gewicht blijven vraagt meer dan alleen maar kennis over voeding. Een andere gedachtegang en gevoel: Food, Body & Mind, die moeten samen in balans komen.”

Rachel is ervaringsdeskundige. In 2006 viel ze 15kg af en dat inspireerde haar om mensen te gaan begeleiden. Ze heeft een eigen verhaal en een eigen visie. “Ik kom niet met een zoveelste dieetprogramma op de markt. Mensen in de kern raken, aanzetten tot denken en anders leren handelen. Alleen op die manier creëer je dat iemand op gewicht kan blijven vanuit een eigen motivatie. Niet omdat ik op mijn kop ga staan en heel enthousiast ben. Of omdat je precies een dieet volgt zoals ik het zeg. Het Slinc. Fase 1 Afslanken moet een handvat zijn om af te vallen, maar geen norm voor de toekomst.”

Slinc. Fase 1 Afslanken kent daarom ook een vervolgfase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans. Met Slinc. blijf je in Fase 1 normaal eten. Er zijn zes eetmomenten per dag en er is een aanvulling in voedingssupplementen. Gewone producten, geen maaltijdvervangers. Slinc. bouwt langzaam op in voeding. In Fase 3 eet je zoveel mogelijk onbewerkte producten. Geen magere of light producten. Daarnaast is er een mentale begeleiding. Je gaat anders eten, hoe doe je dat? Hoe ga je daar mee om. Alle fases zijn met het online begeleidingssysteem van Rachel Hulshof te volgen.

De weblog is heel persoonlijk. Rachel Hulshof is geen internetsite, het is een vrouw van vlees en bloed, die met veel beeld- en videomateriaal te zien is op de site. “Ik heb hier bewust voor gekozen. Om gezicht te geven aan iedereen die mij volgt. Ik wilde zoveel mogelijk alle facetten erin brengen die ik in mijn studio ook aanbied in mijn begeleiding. En daar hoort mijn persoonlijkheid ook bij. Zowel in schrift als in beeld.” Ze vertelt in Up close & Personal over haar eigen manier van eten en op gewicht blijven, haar gezin en privé leven. “Mensen in mijn studio leren mij ook kennen. Die vertel ik ook over mijn vakantie naar Spanje en mijn ‘foute eetweek’. Persoonlijkheid draagt bij aan een positiever resultaat in afvallen. Het versterkt het gevoel dat je het niet alleen doet, maar samen met mij.”

Volg mij op www.rachelhulshof.nl

Profiel Rachelhulshof.nl

Rachel is ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, eigenaresse van In Shape Afslankstudio en het voedingsconcept Slinc. In oktober 2013 lanceert ze haar eigen weblog: Rachel Hulshof. Een weblog over afslanken en op gewicht blijven met een online begeleidingstool en gratis motivatie app. Het online begeleidingsprogramma is gebaseerd op de begeleiding tijdens Slinc, dat uit drie fases bestaat: Fase 1 Afslanken, Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans. Slinc. is een behandelmethode voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing die bestaat uit een combinatie van een voedingsprogramma aangevuld met voedingsbegeleiding, online persoonlijke online begeleiding door Rachel Hulshof en beweging.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top