vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Online AVG eindsprint tool voor kleine ondernemers
Online AVG eindsprint tool voor kleine ondernemers

Online AVG eindsprint tool voor kleine ondernemers

  • Nederland
  • Met één druk op de knop kunnen vanaf vandaag kleine ondernemers hun AVG eindsprint starten met de PrivacyPlanner.nl. https://www.privacyplanner.nl
  • website PrivacyPlanner
  • PrivacyPlanner
  • https://www.privacyplanner.nl
  • info@privacyplanner.nl
  • Aan de redactie, Hierbij willen we u attenderen op een nieuw initiatief voor MKB en ZZP: de PrivacyPlanner. In het bijgevoegde persbericht leest u meer over de PrivacyPlanner die door een team van Groningse ondernemers werd samengesteld waaronder. We hopen uiteraard dat het onderwerp interessant is voor uw lezers en dat u aandacht wilt besteden aan het persbericht. Met vriendelijke groet, Aukje Adams, Working Service, marketing manager bij Privacy Compliance Solutions/PrivacyPlanner

“ZZP’ers en ondernemers binnen het MKB die nog niets hebben gedaan, hebben meestal ook niet de kennis, tijd en geld om de komende twee weken nog vol met de AVG aan de slag te gaan”, aldus Chiljon Janssen van Privacy Compliance Solutions die samen met een aantal ondernemers de PrivacyPlanner.nl heeft ontwikkeld.

Er zijn natuurlijk al heel wat hulpmiddelen en oplossingen op de markt, maar deze kosten de kleine zelfstandigen té veel tijd en geld en vereisen ook expertise over de AVG.
Met de PrivacyPlanner krijgt de ondernemer een branche specifiek document, het PrivacyPlan. Deze bevat een vooringevulde lijst van gebruikte persoonsgegevens. Daarnaast is er de mogelijkheid om geheel geautomatiseerd de verwerkingsovereenkomsten bij de verwerkers op te vragen.

“Voor eenmalig € 19,95 heb je als kleine ondernemer in vijf tot tien minuten van je kostbare tijd, voor 25 mei met je PrivacyPlan een goede basis, waar je de komende tijd mee aan de slag kunt”, vervolgt Chiljon Janssen.

Sinds de oprichting in 2016, ontwikkelt Chiljon Janssen met Privacy Compliance Solutions effectieve oplossingen om de Privacy Management Reference Model and Methodology (PMRM) te kunnen toepassen op de AVG. PMRM biedt een leidraad voor het implementeren van operationele oplossingen voor privacyproblemen.

Chiljon is lid van het technisch comité van OASIS dat werkt aan de ontwikkeling van de PMRM standaard. OASIS is een internationaal consortium dat open ICT standaarden ontwikkelt.

Over Workingservice

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top