zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Online kortingspecialisten gaan krachten bundelen
Online kortingspecialisten gaan krachten bundelen

Online kortingspecialisten gaan krachten bundelen

  • Nederland
  • Imbull, ontwikkelaar van diverse grote kortingscodesites, gaat een samenwerking aan met Promodeals, specialist in dagaanbiedingen. Hoewel beide partijen ook met elkaar concurreren blinken ze elk in hun vakgebied uit. Imbull en Promodeals zien daarom mogelijkheden om elkaar met hun specialisme aan te vullen.
  • Imbull
  • http://www.imbull.com
  • jelle@imbull.com

De eerste stap naar samenwerking hebben het Amsterdamse Imbull en het Bossche Promodeals al gezet. De dagdeals van JouwAanbieding.nl worden voortaan doorgeplaatst op Actiecode.nl. Deze samenwerking zal de komende maanden verder worden uitgebouwd. De uitbreiding naar het buitenland waar beide partijen momenteel aan werken, kan daarbij een interessante rol spelen.

Door de samenwerking verbetert niet alleen de kwaliteit van de content, maar openen er ook deuren naar meer mogelijkheden. Zo denken de twee partijen adverteerders in de toekomst beter te kunnen bedienen door elkaars netwerk in te zetten. Hierdoor kan aan campagnes van adverteerders nog meer kracht gegeven worden.

De reden dat Imbull kiest voor een partnerschap met concurrent JouwAanbieding.nl is volgens Twan Pulles van Promodeals opvallend maar logisch: “Sinds 2007 zijn wij het enige bedrijf in Nederland met de volledige focus op het bundelen van dagaanbiedingen. Met medewerkers in zowel Nederland als Amerika, controleren we letterlijk dag én nacht, 365 dagen per jaar, alle inkomende aanbiedingen. De kwaliteit van onze content is hierdoor moeilijk te evenaren.”

Ook Jelle van der Bij van Imbull ziet de logica van de samenwerking in. Volgens hem zijn de dagaanbiedingen van Promodeals een goede aanvulling op sites als Actiecode.nl en Flipit.com. Deze platformen van Imbull zijn primair gericht op het verspreiden van kortingscodes en aangezien de verdeling bij Promodeals BV exact omgekeerd is, biedt dit kansen voor beide partijen.

Over Imbull

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top