zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Online lenzen bestellen, eenvoudig en snel
Online lenzen bestellen, eenvoudig en snel

Online lenzen bestellen, eenvoudig en snel

  • Nederland
  • LensOptiek is de online lenzen en oogspecialist. U kunt bij Lensoptiek gemakkelijk en snel uw lenzen online bestellen. Wanneer u een recept heeft kunt u deze invoeren en gemakkelijk uw lenzen bestellen. Het recept wordt opgeslagen zodat u niet iedere keer weer opnieuw uw recept moet invullen. Daarnaast zijn de gegevens van uw recept gemakkelijk te wijzigen. Dit heeft LensOptiek voor het gemak gedaan omdat de ervaring leert dat de uw ogen soms een nieuw recept nodig hebben De levering kan de volgende dag al zijn. Zodat u snel weer de voorraad heeft van de lenzen. En u dus weer snel kunt zien!
  • Lens Optiek
  • www.lensoptiek.nl/online-lenzen
  • gerardkempers@outlook.com

Hoe werkt het?

U gaat geeft uw recept op en zoekt de lenzen die u wenst. Daarnaast staan er op de website nog wat filmpjes voor de juiste keuze van uw lenzen. Wanneer het allemaal duidelijk is en weet wat u wilt besteld u de lenzen. Voert uw adres in en de lenzen komen eraan wanneer u op de bestelknop drukt. De bestelling is er de volgende dag al. Zodat u de volgende dag goed kan zien. Wij kunnen dit snel omdat wij van alles op voorraad hebt. De volgende bestelling hoeft u alleen maar eventjes naar de site te gaan en opnieuw te bestellen. Wanneer uw recept is veranderd kunt bij LensOptiek dit gemakkelijk wijzigen.

Over gerard

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top