vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Online magazine service eZiner° gelanceerd
Online magazine service eZiner° gelanceerd

Online magazine service eZiner° gelanceerd

  • Nederland
  • Op woensdag 30 mei is de nieuwe dienst eZiner gelanceerd. eZiner maakt het mogelijk eenvoudig online magazines te creëren. Het jonge bedrijf richt zich daarbij op de zakelijke markt. De initiatiefnemers achter eZiner beloven een eenvoudige, betaalbare oplossing te bieden zonder gedoe.
  • Webp.net-compress-image
  • eZiner°
  • www.eziner.nl
  • info@eziner.nl

Online magazine service eZiner gelanceerd

Apeldoorn – Op woensdag 30 mei is de nieuwe dienst eZiner gelanceerd. eZiner maakt het mogelijk eenvoudig online magazines te creëren. Het jonge bedrijf richt zich daarbij op de zakelijke markt. De initiatiefnemers achter eZiner beloven een eenvoudige, betaalbare oplossing te bieden zonder gedoe.

Het bedrijf eZiner is een initiatief van marketingbureau Diversions en IT-specialist Radish Concepts. Beide bedrijven sloegen de handen ineen om een dienst te ontwikkelen waarmee iedereen een online magazine maken kan. Dit is bereikt door niet alleen een technische oplossing te ontwikkelen, maar ook ondersteuning te bieden door een professioneel redactieteam.

Volgens oprichter William Burghout voegt de dienst iets toe aan het bestaande aanbod. “Er zijn verschillende tools op de markt waarmee bedrijven eigen ebooks en magazines kunnen ontwerpen. Maar het prijsniveau van deze oplossingen is hoog, terwijl het meeste werk wordt verlegd naar de opdrachtgever.” Bij eZiner kan een klant simpelweg content aanleveren. Het verdere ontwikkelproces ligt bij de startup.

Een belangrijk voordeel van een ezine is de flexibiliteit. Zo blijft de inhoud leesbaar op ieder device (anders dan bij pdf’s), kunnen video en formulieren aan de content worden toegevoegd (anders dan bij print) en is het eenvoudig om leesgedrag van abonnees te analyseren. Zo wordt de basis gelegd voor optimalisatie van magazines.

De kosten per online magazine verschillen. Burghout: “De prijs hangt af van verschillende variabelen. Hoeveel pagina’s moeten worden gemaakt? Is er sprake van maatwerk design? Verzorgt de opdrachtgever alle content of is hulp van onze redacteuren gewenst? Deze vragen nemen we graag met klanten door. Goed om te weten: een instapmodel van eZiner is tijdelijk vanaf 495,- verkrijgbaar.

De introductie van eZiner komt niet onverwacht. Er is enkele maanden getest, onder andere met uitgaven voor de Maag Lever Darm Stichting en Achmea. De ambitie is de dienst verder te ontwikkelen. “We denken over de introductie van een speciale dienst voor vormgevers. Ook staat een sprong naar het buitenland op onze planning.”

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van online magazines kan terecht op eziner.nl.

Over eZiner

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top