zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Online marketing
Online marketing

Online marketing

  • Nederland
  • Als mensen tegenwoordig op zoek zijn naar een dienst of product gebruiken ze vaak het internet om het te vinden. Vandaar dat tegenwoordig online marketing van cruciaal belang is om uw omzet op peil te houden en eventueel zelfs te verhogen. Wij van Stay Hungry Marketing helpen u om uit online marketing te halen wat er in zit.
  • Stay Hungry Marketing
  • stayhungrymarketing.nl
  • info@stayhungrymarketing.nl

Als mensen tegenwoordig op zoek zijn naar een dienst of product gebruiken ze vaak het internet om het te vinden. Vandaar dat tegenwoordig online marketing van cruciaal belang is om uw omzet op peil te houden en eventueel zelfs te verhogen. Wij van Stay Hungry Marketing helpen u om uit online marketing te halen wat er in zit.

We helpen bijvoorbeeld als u een goedlopende winkel hebt en meer klanten wilt kunnen bereiken via het internet. Maar ook als u een nieuw bedrijf wilt starten in de vorm van een webwinkel kunnen wij u van dienst zijn. Wat voor bedrijf u ook heeft en waar u ook heen wilt, wij van Stay Hungry Marketing helpen u verder op het gebied van online marketing. En dan bedoelen we ook het hele plaatje. Dus niet alleen het bepalen van de juiste marketingstrategie maar ook het technische aspect en ontwerp van de website. Wij zorgen voor een Google Proof website die op de eerste pagina van de resultaten van Google zal komen te staan. Alleen met echte professionals kunt u deze schitterende positie bereiken.

Het belang van online marketing is niet te onderschatten zeker voor webshops. Waar een gewone winkel sowieso nog fysiek zichtbaar is, bestaat een webshop zonder marketing eigenlijk niet. Bij een gewone winkel zal vast eens een voorbijganger in de etalage kijken en naar binnen komen maar bij een webshop zijn geen voorbijganger. U zult klanten naar uw site moeten halen met gerichte marketing en een goede positie in de zoekmachines. Met het verwerken van bepaalde keywords in de teksten op uw site is dit al een stuk eenvoudiger. Deze zogenaamde SEO teksten zorgen voor een hogere positie in de reguliere zoekresultaten. Met Google AdWords kunt u ook gerichte marketing toepassen en in de betaalde resultaten komen te staan.

In combinatie met Google Analytics kunt u ook precies bijhouden hoeveel klanten op uw site klikken en bijvoorbeeld hoeveel procent tot een aankoop overgaat. Wij van Stay Hungry Marketing helpen u met het gebruik van al deze handige programma’s. Wij bieden u onze kennis en tijd aan waarmee me u online marketing tot een waar succes maken. Onze SEO specialisten zorgen voor een hoge positie in de zoekresultaten en dus meer klanten. Voor een klein bedrag kunnen wij u al aan een flinke omzet verhoging helpen. Neem gerust contact met ons op!

 

Stay Hungry Marketing
Westeinde 57
2512GV Den Haag
Tel: +31 (0)70 221 08 42
info@stayhungrymarketing.nl

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top