maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Online ruilbeurs Ruilmee.nl van start gegaan
Online ruilbeurs Ruilmee.nl van start gegaan

Online ruilbeurs Ruilmee.nl van start gegaan

  • Nederland
  • De leukste online ruilbeurs van Nederland is van start gegaan. Dankzij een uniek concept kan iedereen vanaf nu op een eenvoudige manier artikelen ruilen met andere ruilpartners. Hoe werkt namelijk Ruilmee.nl? Je plaatst zelf gratis enkele artikelen die je niet meer gebruikt op Ruilmee.nl Wanneer een deelnemer aan Ruilmee.nl een van deze artikelen van je wilt hebben ontvang je hiervoor als vergoeding geen geld maar flappen. Flappen zijn de virtuele betaaleenheid waarmee je elk artikel dat op Ruilmee.nl staat kunt aanschaffen. De flappen geven je dus alle vrijheid, omdat je niet verplicht bent om te ruilen met degene die jouw artikel heeft aangeschaft.
  • PIJLEN
  • Coöperatieve Webdiensten Stevens & Marx U.A.
  • www.ruilmee.nl
  • maurice@ruilmee.nl

De leukste online ruilbeurs van Nederland is van start gegaan. Dankzij een uniek concept kan iedereen vanaf nu op een eenvoudige manier artikelen ruilen met andere ruilpartners. Hoe werkt namelijk Ruilmee.nl? Je plaatst zelf gratis enkele artikelen die je niet meer gebruikt op Ruilmee.nl Wanneer een deelnemer aan Ruilmee.nl een van deze artikelen van je wilt hebben ontvang je hiervoor als vergoeding geen geld maar flappen. Flappen zijn de virtuele betaaleenheid waarmee je elk artikel dat op Ruilmee.nl staat kunt aanschaffen. De flappen geven je dus alle vrijheid, omdat je niet verplicht bent om te ruilen met degene die jouw artikel heeft aangeschaft.

Om artikelen via Ruilmee.nl te kunnen ruilen heb je dus flappen nodig en voldoende ruiltegoed. Je kunt in het bezit van flappen komen door zélf artikelen aan te bieden. Wanneer je een artikel verstuurt ontvang je hiervoor flappen in plaats van geld. Des te meer spullen je te ruil aanbiedt, hoe meer flappen je in bezit zult krijgen. Met de verkregen flappen kun jij vervolgens weer ieder ander willekeurig artikel bij Ruilmee.nl aanschaffen! Dit alles met een 100% zekerheidsgarantie! Des te meer actieve gebruikers, hoe groter het aanbod en aantrekkelijker het wordt. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu, want ruilen betekent minder productie en gebruik van grondstoffen!

Financieel gezien is het voor velen van ons momenteel een moeilijke tijd. De economische crisis en de bezuinigingen zorgen voor vele onzekerheden. Gelukkig is er nog een eeuwenoude manier om elkaar te helpen. Zo (her)ontdekken steeds meer mensen dat het leuk is om te ruilen. Ruilmee.nl biedt een gratis platform om overtollige spullen te ruilen zodat ze iets opleveren. Ben je nog niet geregistreerd op ruilmee.nl? Meld je dan snel aan en help ons groeien? Aanmelden en aanbieden van artikelen op ruilmee.nl is geheel gratis. Het is de komende introductie periode extra aantrekkelijk, want iedere deelnemer die zich registreert voor Ruilmee.nl ontvangt een gratis ruiltegoed van € 2,50 Doe mee en bezoek de website www.ruilmee.nl

Over ruilmee

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top