vrijdag, juni 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Online voedingsadvies via nieuwe AH Community
Online voedingsadvies via nieuwe AH Community

Online voedingsadvies via nieuwe AH Community

  • Nederland
  • Albert Heijn gaat voedingsadvies geven aan zijn klanten. Dit is het resultaat van een samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en Stichting 'Ik kies bewust'. Vanaf deze week geven drie voedingscoaches online voedingsadvies via de nieuwe AH Community die vorige week live is gegaan. Zij beantwoorden vragen van klanten over welke verse seizoensgroenten en fruit helpen bij een gezonde levensstijl. Ook op de winkelvloer gaan diëtisten als voedingscoach klanten helpen. Vanaf zaterdag 24 oktober zijn zij vier weken lang, elke zaterdag aanwezig in 200 winkels van Albert Heijn.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • http://www.ah.nl/over-ah/pers/persberichten/bericht?id=1397702

Gezonde voeding

Drie kwart van de Nederlanders eet onvoldoende groenten, vezels en fruit. Nu de dagen korter worden en de bekende R weer in de maand is, hebben mensen nog meer behoefte aan vitaminen en bouwstenen voor een goede weerstand. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. De voedingscoaches adviseren klanten van Albert Heijn graag over de beste verse en gezonde producten. Er is extra aandacht voor verse seizoensgroenten en fruit, zoals boerenkoolvarianten, pompoen, pastinaak, spruiten, citrusfruit en sappen. De voedingscoaches leggen uit wat de verschillende winterse groenten en fruit voor je doen en beantwoorden graag alle vragen over gezonde voedingskeuzes.

Zeven dagen per week online

Het online gezondheidsadvies wordt gegeven van week 42 tot en met week 45 op de AH Community. De voedingscoaches Yvon, Esther en Anita zijn alle drie diëtisten en richten zich op toegankelijke en makkelijk toepasbare tips om je goed en vitaal te voelen door verantwoord eten. Zij zijn alle dagen* van de week aanwezig om vragen van leden van de Community te beantwoorden. In het volgende filmpje stellen Yvon, Esther en Anita zich voor.

AH Community

Het online gezondheidsadvies wordt gegeven op de deze week geïntroduceerde AH Community, waar klanten inspiratie en advies kunnen krijgen van onder andere chefs, telers en experts, zoals de online voedingscoaches. Ook gaat Albert Heijn hier de dialoog aan met klanten over wat zij belangrijk vinden en ontvangen graag eerlijke feedback en een frisse blik, zodat gewerkt kan worden aan het verbeteren van producten of services. Mensen kunnen lid worden van de AH Community via www.ah.nl/community

*maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 12.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur
vrijdag en zaterdag: 11.00 tot 13.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top