vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Online werken voor trainings- en opleidingsbureaus
Online werken voor trainings- en opleidingsbureaus

Online werken voor trainings- en opleidingsbureaus

  • Nederland
  • Opleidingen en trainingen worden steeds flexibeler. Opleidingen die gegeven worden zijn vaak door de cursisten zelf in te delen en iedereen bepaalt zijn eigen opleidingstempo. Maar ook de trainingsbureaus zelf hebben steeds meer de behoefte aan flexibiliteit. Dit uit zich in organisatie maar zeker ook in werkplekken en ICT oplossingen.
  • online-werken
  • Quinfox
  • www.quinfox.com
  • info@quinfox.com
  • Opleidingen en trainingen worden steeds flexibeler. Opleidingen die gegeven worden zijn vaak door de cursisten zelf in te delen en iedereen bepaalt zijn eigen opleidingstempo. Maar ook de trainingsbureaus zelf hebben steeds meer de behoefte aan flexibiliteit. Dit uit zich in organisatie maar zeker ook in werkplekken en ICT oplossingen.

Het gemak van flexwerken

Quinfox biedt bedrijven de mogelijkheid tot het uitbesteden van hun ICT. Een kantoorautomatiseringsoplossing die veel voordelen biedt voor organisaties die Het Nieuwe Werken omarmen en de medewerkers flexwerkplekken aanbiedt. Of de medewerkers nu thuis, bij de klant of ergens in het veld werken; met hun laptop, telefoon en tablet hebben zij op elk moment toegang tot alle bedrijfsprocessen en bedrijfsgegevens via de online werkplek. Dit gemak van de directe toegang ‘op afstand’ ervaren de medewerkers als positief en blijkt een belangrijke stimulans voor hun trots voor de zaak en daarmee hun prestaties in het veld.

Ruimschootse ervaring

Het inzetten van online werkplekken binnen de organisatie is voor veel trainings- en opleidingsbureaus nog een hele opgave. Gelukkig ondersteunt en adviseert Quinfox, door haar ruimschootse ervaring, deze bedrijven hierin. De adviseurs van Quinfox begrijpen welke behoefte er bestaat bij trainingsbureaus en weet de diensten perfect af te stemmen op de wensen binnen de branche. Quinfox partnert met de grootste marktpartijen op het gebied van ICT en haar medewerkers hebben zich daarvoor gecertificeerd.

24 uur per dag, overal online werken

Online werken is een uitkomst voor opleidingsinstituten die haar medewerkers flexibel wil laten werken.  Thuis, op kantoor of waar dan ook ter wereld kan worden ingelogd op het eigen bureaublad. Quinfox stelt hen in staat op elk moment online te werken, om altijd de juiste gegevens te hebben én om snel te rapporteren.

Vertrouwde software

Door in te loggen op Uw Online Werkplek van Quinfox komt men terecht op hun eigen bureaublad waar gebruik kan worden gemaakt van vertrouwde software, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Daarnaast kunnen ook branchespecifieke applicaties van opleidingsinstituten worden geïntegreerd. Quinfox is bekend met de specifieke business applicaties van opleidingsinstituten en biedt deze samen met Microsoft Office en e-mail aan.

Besparen en focus op core business

Online of flexibel werken, stelt bedrijven in staat met minder fysieke werkplekken het zelfde aantal werknemers in dienst te hebben. Daarnaast kan men  door het uitbesteden van de ICT beter focussen op de primaire bedrijfsprocessen en kan men veel besparen op de kosten voor ICT. Vaak is kostenbesparing niet de enige reden voor uitbesteding. De toenemende complexiteit van de infrastructuur levert een grote uitdaging voor opleidingsinstituten. Quinfox beschikt over de kennis en ervaring om ICT nu en in de toekomst voor opleidingsinstituten te laten werken!

Quinfox

Quinfox, Uw Online Werkplek biedt trainings- en opleidingsbureaus een complete, stabiele, professionele kantoorautomatiseringsoplossing. Naast Uw Online Werkplek levert zij ook Projecten en Diensten waarmee organisaties tijdelijk ondersteund worden met hoogopgeleid en ervaren ICT specialisten. Daarmee zijn organisaties geholpen in het complete automatiseringstraject.

Over basdegroot

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top