zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ontdek de ETAP-innovaties op light+building
Ontdek de ETAP-innovaties op light+building

Ontdek de ETAP-innovaties op light+building

  • Belgie
  • De meest discrete ledmodule, softlights en diffusoren met led en een wereldprimeur met oled. Deze en nog veel meer innovaties vindt u bij ETAP op light+building.
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=9870

Softlights en diffusoren met led: comfortabel en energiezuinig

Kantoren, winkels, industrie, scholen, ziekenhuizen: wij hebben een optimale ledoplossing voor elke omgeving. Op light+building tonen we ons nieuwe gamma leddiffusoren en –softlights, ideaal voor onderwijs en zorgsector, maar ook voor kantoren. Het ingenieuze ontwerp zorgt immers niet alleen voor zacht, aangenaam licht en een perfecte uitlichting, maar ook voor een UGR < 19.

Mini-ledmodule levert maxi-prestaties

De meest discrete ledmodule voor noodverlichting ontdekt u bij ons – tenminste, als u goed kijkt. Met een doorsnede van 20 mm en een transparante behuizing wordt de module quasi onzichtbaar geïntegreerd in elk type armatuur, of ingebouwd in het plafond. Ondanks haar minimale afmetingen moet ze niet onderdoen voor de klassieke noodverlichting.

Wereldprimeur: noodverlichting met oled

ETAP introduceert met K4 een absolute primeur voor de noodverlichtingswereld. De nieuwe signalisatiereeks maakt gebruik van oled-technologie, een ledvariant op basis van organische materialen. Het resultaat is een signalisatie die qua herkenning zijn gelijke niet kent.

En verder

  • Maak kennis met onze tien strategieën voor lichtregeling, die maximale flexibiliteit en comfort bieden – en een aanzienlijke energiebesparing opleveren.
  • Het LED+LENS™-gamma van ETAP is nog uitgebreid. Meer dan ooit is het mogelijk om de unieke LED+LENSTM -stijl door te trekken in de verschillende ruimtes van één gebouw.
  • Met LEDA won ETAP onlangs een IF Product Design Award. Deze slanke ledarmatuur is kantelbaar en kan worden gekoppeld tot flexibele lichtconfiguraties.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top