dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ontdek Málaga op de fiets met Bike2Malaga
Ontdek Málaga op de fiets met Bike2Malaga

Ontdek Málaga op de fiets met Bike2Malaga

  • Europa
  • Málaga is een stad die het waard is om te ontdekken en Bike2Malaga helpt u hierbij met de fietstours en het fietsverhuur dat zij aanbieden.
  • Bike2Malaga
  • www.bike2malaga.com/nl
  • info@bike2malaga.com

“Ik wist niet dat Málaga zo veel te bieden had!” Het is niet de eerste keer dat de medewerkers van Bike2Malaga deze woorden hebben gehoord.  Want hoe kun je een prachtige stad als Málaga nu beter bezichtigen dan op de fiets? Bike2Malaga – Fietstours en Fietsverhuur in Málaga biedt men hier de mogelijkheid toe.

Sept. 13, 2014 – MALAGA, Spanje – Malaga, een stad die zo veel te bieden heeft op het gebied van historie, kunst en cultuur, maar nog door velen ontdekt moet worden. De gidsen van Bike2Malaga zijn echter expert op het gebied van deze stad en zijn vriendelijke ‘Malagueños’ (inwoners).  Zij vertellen u tijdens de bekende City Bike Tour in 3 uur tijd alles wat u moet weten over de stad. U krijgt niet alleen de hoogtepunten van de stad te zien, maar ook de vaak nog onbekende plaatsen. De fietstours zijn dan ook een combinatie van leuke tips, ‘insider’-weetjes en geschiedenis,  en dit alles in de vorm van een ontspannen fietstochtje. En goed nieuws: het komende herfstseizoen is hét seizoen voor een leuk fietstochtje.

De fietstours bieden voor ieder wat wils. U kunt bij Bike2Malaga namelijk kiezen uit verschillende gethematiseerde tours. Voor toeristen die graag willen weten wat er allemaal te doen en te zien valt in Málaga, of voor degenen die maar één dag in Málaga doorbrengen is de bovengenoemde City Bike Tour de oplossing. Voor de actievere fietsers is er de Panorama Bike Tour, die je meeneemt naar de bergen rondom Málaga voor adembenemende uitzichten. Op deze manier kan men Málaga eens vanuit een ander oogpunt bekijken en daarbij de schitterende natuur aanschouwen die de stad omringt. Tot slot is er nog de gezellige Wine and Tapas Tour, want de Spaanse keuken is niet voor niets zo beroemd! Deze tour is een combinatie van het bezichtigen van de hoogtepunten van de stad met daarbij de mogelijkheid tot het genieten van de culinaire hoogstandjes van de Spaanse keuken. En bij deze tapas mag natuurlijk een typisch zoet Málagawijntje niet ontbreken!

Naast het aanbieden van fietstours, verhuurt Bike2Malaga ook fietsen. U kunt kiezen uit de normale stadsfietsen, trekking bikes en mountainbikes en elk van welbekende merken. Het vriendelijke en ervaren team zal u helpen de juiste fiets te kiezen en hierbij tips geven over leuke fietsroutes. Zij hebben kennis over zowel simpele en rustige routes in de stad als pittige en actieve routes in de omgeving van Málaga.

# # #

Bike2Malaga- Fietstours en fietsverhuur is pionier op het gebied van mobiliteit in Andalusië. Sinds 2007 biedt het bedrijf fietstours met gids en de mogelijkheid tot het huren van fietsen in Málaga en omgeving. In het basisprogramma kunt u de City Bike Tour, de Wine and Tapas Tour en de Panorama Tour vinden. Ook worden er fietstours met gids aangeboden in het nabije Marbella. Alle tours worden aangeboden in verschillende talen, waaronder Nederlands. Op de website van Bike2Malaga kunt u beschrijvingen van iedere tour vinden, net als de typen fietsen die gehuurd kunnen worden. Daarnaast zijn er ook leuke  tips voor fietsroutes te vinden: http://www.biketoursmalaga.com/nl/. Het professionele team adviseert u graag over de selectie fietsen, uitrusting en routes.

bike2malaga – Bike tours & Rentals Malaga

Calle Vendeja 6 | 29001 Malaga, Spanien

www.biketoursmalaga.com | mobile: 0034 650 677 063 | email: info@bike2malaga.com

Dainy Buijsen- Marketing | Vladimir Jescht – Managing Director

Over Bike2Malaga

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top