zaterdag, september 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ontonix zet prijs-winnende technologie op de markt
Ontonix zet prijs-winnende technologie op de markt

Ontonix zet prijs-winnende technologie op de markt

  • Nederland
  • Ontonix, heeft het eerste systeem ter wereld dat de complexiteit van een bedrijf of een systeem met succes weet te meten en visueel in kaart weet te brengen.
  • image
  • Ontonix
  • www.ontonix.com
  • hans@assetdyne.com

Ontonix, heeft het eerste systeem ter wereld gepresenteerd dat de complexiteit van een bedrijf of een systeem met succes weet te meten en visueel in kaart weet te brengen. Ontonix produceert software tools en services ter ondersteuning van strategisch te maken keuzes, risicobeheer en ondersteuning van groei. De software van Ontonix helpt haar klanten meer inzicht te krijgen in haar strategie en risicobeheer vanuit een zeer innovatief perspectief. Systemen onderhevig aan ernstige stress of op weg naar instorting ondergaan óf snelle complexiteit fluctuaties of geven constante groei van complexiteit weer. Als dit niet wordt gemeten dan kan er niet op tijd worden gehandeld. Conventionele methodes kunnen deze factoren niet meten, met dank aan de software van Ontonix kunnen deze problemen in een vroeg stadium worden opgelost.

Met als belangrijkste service OntoNet. Een krachtige real-time software dat precies in kaart brengt waar de knelpunten en verbeteringen liggen binnen de organisatie. De software legt de vinger op de zere plek zodat deze kan worden behandeld en/ of verbeterd.

Oplossing

De software is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en op basis van die ontwikkelingen heeft het bedrijf een nieuwe aanpak weten te reviseren op het gebied van risico’s. Deze theorie is toepasbaar op de turbulente globale economie. Omdat complexiteit vaak niet stopt met groeien en het het grootste probleem van duurzame ontwikkeling is, dient deze op ieder niveau te worden beheerd. Zakelijk, nationaal én internationaal. Ontonix is erg trots op het feit dat zij de technologie en oplossingen hebben geleverd voor dit probleem, zo laat een woordvoerder weten.

Succes

Ontonix heeft met haar gepatenteerde software furore gemaakt binnen grote ondernemingen zoals Porsche, Unicredito, Wikirating, Banca Popolare di Sondrio, USAISR (US Army Institute of Surgical Research) en is de onderneming dit jaar dochteronderneming Assetdyne gestart op het gebied van complexity-based analysis en design of stock portfolios.

In september 2013 kocht de SIA van de Chinese Academy of Sciences OntoSpace, de wereld haar eerste Quantitative Complexity Management (QCM) systeem.

Toepassingen

De software wordt op diverse manieren toegepast door de onderneming. Zo lanceerde Ontonix in 2009 dochteronderneming OntoMed. OntoMed richt zich op de ontwikkeling van software die dezelfde capaciteiten heeft als de software van Ontonix, maar zich specialiseert op de medische tak. OntoMed is niet de enige dochteronderneming, ook Oensys is een dochteronderneming van Ontonix dat de gepatenteerde software vanuit een technisch standpunt beweegt. Oensys werd in 2010 gelanceerd.

Ontonix is een wereldwijd bedrijf met kantoren in Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en diverse partners over de gehele wereld. Prestigieuze bedrijven, waaronder ook Porsche, Unicredito, Wikirating en Banca Popolare di Sondrio maken al dankbaar gebruik van de software.

Voor meer informatie gaat u naar www.ontonix.com

Over ontonix

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top