zondag, mei 31, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ontvoering loont
Ontvoering loont

Ontvoering loont

  • Nederland
  • Zoals u wellicht heeft gelezen heeft Al Qaeda met het innen van losgeld een behoorlijke bron van inkomsten.
  • Pro-Intell security solutions
  • www.pro-intell.nl
  • info@pro-intell.nl
  • Zoals u wellicht heeft gelezen heeft Al Qaeda met het innen van losgeld een behoorlijke bron van inkomsten.

Niets vermoedende reizigers, medewerkers van hulporganisaties, zakenlieden en journalisten zijn vaak het doelwit van deze terroristen. VN Ambassadeur Samantha Power beweerd dat het alleen zou gaan om ingezetenen van landen welke bereid zijn tot het betalen van losgeld, dit is echter niet het geval. Deze terroristen maken gebruik van media net als u en ik ook beschikken deze organisaties over een gedegen inlichtingen apparaat welke onderzoek doen naar potentiële ‘klanten” welke zich bevinden in hun omgeving danwel van plan zijn te reizen naar deze gebieden.

Mensen zijn vaak veel te open met het delen van persoonlijke / zakelijke informatie op het internet. Het plaatsen van foto’s en reisdoelen, het zogenaamde inchecken op sites als Facebook en Instagram zijn bekende bronnen van informatie. Ook zijn mensen tijdens hun verblijf in het buitenland te loslippig over waar ze verblijven wat hun vakantieplannen zijn etc. Wij adviseren onze klanten om voorzichtig te zijn met het delen van deze informatie. Ook adviseren wij om waakzaam te zijn bij het verblijf in het buitenland dit dus niet zomaar in de eerste de beste taxi te stappen, niet zomaar uit de muur te pinnen, moet je ‘s nachts echt op straat zijn? is reizen in groepen niet beter dan alleen? moet iemand weten in welk hotel ik verblijf? wees ook voorzichtig met bijvoorbeeld receptionisten in hotels,wees voorzichtig met paspoort gegevens geef deze nooit zomaar aan iemand.

Onze organisatie heeft voor reizigers, expats, medewerkers van hulporganisaties en bedrijven een training ontwikkeld.

Deze training (persoonlijke veiligheid in risicogebieden) leert u om bijvoorbeeld om risico’s tijdens uw verblijf te beperken danwel te vermijden. Ons motto is voorkomen is beter dan genezen.

Voor meer informatie: info@pro-intell.nl

Over Pro-Intell security solutions

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top