vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Oog voor de klant in de redactie- en correctiewereld
Oog voor de klant in de redactie- en correctiewereld

Oog voor de klant in de redactie- en correctiewereld

  • Nederland
  • Steeds meer redacteurs en correctors sluiten zich aan bij grotere redactie- en correctiebureaus. Een veilige keuze in onzekere tijden. Maar is dit wel wat de klant wil? De redactiesite www.redactiecorrectie.nl beweert van niet.
  • Redactiecorrectie.nl
  • www.redactiecorrectie.nl
  • info@redactiecorrectie.nl
  • Nederland, 26 november 2013 –

Redactiecorrectie.nl claimt dat de redactie- en correctiewereld het oog voor de klant verliest. “Dat zit hem met name in de steeds groter wordende teams. Bedrijven willen helemaal geen zaken doen met een volledig projectteam bij de redactie of correctie van een enkele tekst; ze willen een vast aanspreekpunt.”

Redactiecorrectie.nl heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. “Het is een bewuste keuze om klein te blijven. Zo kun je de relatie met je klant verdiepen, maar kun je ook veel sneller schakelen. Een tekst wordt nu eenmaal niet door de ene persoon ontvangen, door de ander ingepland, door een derde geredigeerd en door een vierde geretourneerd. Nee, bij Redactiecorrectie.nl draait het om snelheid, duidelijkheid en kwaliteit.” Een duidelijke visie van de jonge redactiesite op de positie van de klant in de redactie- en correctiewereld.

Meer informatie?

Over redactiecorrectie

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top