zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Ook Spaarne Gasthuis in zee met Online-DBC Enterprise van Axians
Ook Spaarne Gasthuis in zee met Online-DBC Enterprise van Axians

Ook Spaarne Gasthuis in zee met Online-DBC Enterprise van Axians

  • Nederland
  • Het Spaarne Gasthuis in Haarlem en Hoofddorp heeft voor zijn afdeling Psychiatrie & Medische Psychologie gekozen voor Online-DBC Enterprise van Axians.
  • Axians
  • https://www.axians.nl
  • info.healthcare.nl@axians.com

Het Spaarne Gasthuis in Haarlem en Hoofddorp heeft voor zijn afdeling Psychiatrie &  Medische Psychologie gekozen voor Online-DBC Enterprise van Axians. Daarbij draagt Axians zorg voor de facturatie en declaratie van psychiatrische zorg vanuit het financial service center van de IT-specialist.

Integratie met Epic
Doorslaggevende factor voor de keuze voor Health Services is de volledige integratie met Epic geweest. Spaarne maakt namelijk al jaren gebruik van Epic als Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS), maar nog niet in de combinatie met Online-DBC. Hier voegt Online-DBC Enterprise nu volledige GGZ functionaliteiten aan toe waar Epic normaal gesproken eindigt terwijl de krachten van Epic als Elektronisch Patiënten Dossier volledig blijven benut. Axians bedient met deze integratie ruim 90% van de Epic ziekenhuizen.

Tijdsbesparing
Door te kiezen voor Online-DBC met facturatieservice beschikt het Spaarne Gasthuis over een state-of-the-art systeem voor zijn afdeling Psychiatrie. Op die manier kan het Gasthuis zich volledig toeleggen op zorg zonder zich zorgen te hoeven maken over de administratieve volledigheid en tijdigheid. Beide partijen kijken dan ook uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Over Axians_HC

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top