zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Oost west thuis best
Oost west thuis best

Oost west thuis best

  • Nederland
  • Jägerland geeft op vrijdag 29 november een Rotterdams huisfeest in BAR Jägerland is alleen thuis, kom je ook?
  • thumb.php
  • Jagerland
  • www.jagerland.nl
  • marketingnl@vice.com
  • https://www.facebook.com/events/245079422310312/

Op vrijdag 29 november vindt de volgende editie van de Jägerland Tour plaats in het Rotterdamse BAR. Waar de meeste huisfeestjes proberen het niveau van een clubavond te evenaren, brengt Jägerland het huiskamergevoel juist naar de club toe. Onderuitgezakt chillen op de bank, dansen op tafel, keihard Freedom zingen met je haren los of midden in de nacht een kliekje uit de koelkast pakken: Jägerland brengt het gemak en comfort van thuis naar een plek waar je buren nu eens niet kunnen klagen over het geluid. Beleving en muziek gaan hand in hand bij de Jägerland Tour, en de line-up staat dan ook altijd garant voor veel nationaal en internationaal talent. De toegang tot Jägerland is gratis, maar gebeurt wel middels inschrijvingen via www.jagerland.nl. Toegangskaarten worden verloot onder de inschrijvingen.

Na een zomer vol festivals, strandgewoel en partijen met een hoofdletter P, brengt de herfst voor vele een gevoel van bezinning. Even geen megaclubs met grote podia en grotere artiesten meer, maar gewoon als padvinder op ontdekkingsreis door een gebouw langs kleine, intieme ruimtes om verrast te worden door toffe acts en interactieve performances. Of gewoon bij vrienden thuis je eigen feestje bouwen, daar hebben we zin in! De Jägerland Tour Rotterdam combineert het beste van beide werelden en bewijst dat het echte feestje inderdaad altijd in de keuken plaatsvindt. Hoewel de huiskamer ook niet teleurstelt, want daar staat de Zweedse DJ Axel Boman. En ga vooral ook even de slaapkamer binnen, waar de sexy klanken van Roberto Auser klinken.

My Son The DJ met Job Jobse

Voorafgaand aan de Rotterdamse editie van de Jägerland Tour wordt de nieuwste aflevering van de videoreeks My Son The DJ getoond aan pers en genodigden. Hierin staan de ouders van DJ-talent Job Jobse centraal. Aan het begin van zijn carrière draaide hij nog vaak samen met Trouw-eigenaar Olaf Boswijk. Samen blonken ze uit in house en disco, maar solo is hij gedurfder in zijn muziekkeuze en toont Job een brede, ontwikkelde smaak. Tijdens zijn set op Lowlands dit jaar sloopte hij de X-Ray en bevestigde daarmee het vermoeden dat hij één van de grootste nieuwe namen uit de Nederlandse dancescene gaat worden. De screening wordt op zichzelf al een klein feestje, en begint om 22.00 uur. Aansluitend zal Job Jobse draaien op de Jägerland Tour.

Line up:

Axel Boman

Axel Boman is een Zweedse house-DJ en producer uit Stockholm. Met zijn charmante glimlach, gierende enthousiasme en verfijnde muzieksmaak is hij een opvallende verschijning in de housescene. Ruwe klanken, speelsheid en een vleugje soul wisselen elkaar af tijdens zijn sets. Boman brak door met zijn EP Holy Love en na zijn househit Purple Drink komt zijn nieuwe album Family Vacation 11 november uit.

Cookachoo

Tijdens de Rotterdamse editie van Jägerland staat, Cookachoo, een van de kleurrijkste bands van de Nederlandse aardbodem ook geprogrammeerd. Met drie vocalisten, een dj en een dansgroep zijn zij voor het eerst live zien en te horen in BAR. Dat wordt een unieke ervaring, niet in de laatste plaats omdat je je bij de muziek van Cookachoo al gauw in een tropisch zwemparadijs op een verre, verre planeet waant.

Overzicht

Naam: Jägerland Tour Rotterdam

Datum: 29 november

Locatie: BAR, Rotterdam

Programma: AXEL BOMAN, JOB JOBSE, INTERSTELLAR FUNK, NICO MURSE, SLICK CHICK, ROBERTO AUSER, CELESTIAL TERRESTRIAL, COOKACHOO (LIVE).

Deur open: 23:00

Toegang: Gratis (alleen d.m.v. inschrijving via Jägerland.nl)

Minimumleeftijd: 21 jaar

MSTDJ: Tijdens het feest wordt de video My Son The DJ met Job Jobse gelanceerd. Voorafgaand zal er een persscreening plaatsvinden.

Tickets

De tickets voor alle edities van de Jägerland Tour zijn gratis, maar uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving, en alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens de Rotterdamse editie voor nop te feesten dienen liefhebbers zich in te schrijven via Jägerland.nl. Daar worden de tickets verloot onder de inschrijvingen.

Over vicemedia

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top