zaterdag, december 14, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Op vakantie in eigen land: de Amsterdamse Hotelnacht
Op vakantie in eigen land: de Amsterdamse Hotelnacht

Op vakantie in eigen land: de Amsterdamse Hotelnacht

  • Nederland
  • Aankomend weekend is het weer tijd voor de Amsterdamse Hotelnacht; een voordelig weekendje weg in onze eigen hoofdstad, enkel bedoeld voor inwoners rondom het 020-netnummer gebied. Mooi meegenomen: deze vijfde editie is éxtra bijzonder, het programma van de Amsterdamse Hotelnacht is dit jaar namelijk veelzijdiger dan ooit!
  • hotel klein
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Amsterdamse Hotelnacht
Tijdens de Amsterdamse Hotelnacht openen vele hotels in Amsterdam hun deuren. Dit weekend worden de kamers met een flinke korting aangeboden. Ook zijn er verschillende evenementen en feesten. Een weekendje weg ‘in eigen stad’, met korting! Woont u rondom het 020-netnummer gebied? Dan kunt u een kamer boeken in één van de volgende categorieën: Creative (55 euro), Premium (75 euro) of Luxury (125 euro).

Op vakantie in je eigen land
Amsterdam trekt ontzettend veel toeristen. De aanwezigheid van deze groep wordt vaak als ‘vervelend’ ervaren; ze zijn druk, overenthousiast en vaak met tientallen tegelijk. Vincent van Dijk, organisator van de Amsterdamse Hotelnacht, vindt het opvallend dat mensen vaak vergeten hoe belangrijk deze toeristen zijn voor de economie. Zonder hen was Amsterdam niet de wereldstad die ze nu is. Vandaar dat hij de Hotelnacht in het leven heeft geroepen, met als motto ‘bekijk je stad door de bril van een toerist’.

Voorwaarden
De Amsterdamse Hotelnacht is alleen bedoeld voor inwoners rondom het 020-netnummer gebied. Ook is het goed om te weten dat u uw geboekte kamer niet kunt annuleren en dat er per woonadres maar één boeking mag worden gedaan. Alle voorwaarden vindt u op de site.

Woonachtig rondom het 020-netnummer gebied en zin in een weekendje weg? Boek dan vandaag nog een kamer en aanschouw Amsterdam door de bril van een toerist!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top