maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Op zoek naar een toilet tijdens Sail? Vind alle toiletten met de HogeNood app!
Op zoek naar een toilet tijdens Sail? Vind alle toiletten met de HogeNood app!

Op zoek naar een toilet tijdens Sail? Vind alle toiletten met de HogeNood app!

  • Nederland
  • Op zoek naar een toilet tijdens Sail Amsterdam? Download de HogeNood app en vind naast alle vaste ook alle tijdelijke toiletten met uw smartphone!
  • Toiletten Sail HogeNood app
  • HogeNood
  • www.hogenood.nu
  • info@hogenood.nu
  • Amsterdam, 19-8-2015:

Duizenden bezoekers zullen de komende dagen richting Amsterdam afreizen om Sail van dichtbij mee te maken. U bevindt zich tussen alle drukte aan de kade en heeft plotseling hoge nood… Waar vind ik dan het dichtstbijzijnde toilet?

TOILET APP HOGENOOD

De HogeNood app wijst u al de weg naar meer dan 4500 toiletten in Nederland en België. Voor Sail zijn de toiletvoorzieningen in Amsterdam uitgebreid met 16 extra tijdelijke toiletten rondom de evenementen op het IJ. Start de HogeNood app op en vind direct het dichtstbijzijnde (tijdelijke) toilet!

DONEER UW PLAS VOOR GROEN PROJECT IN AMSTERDAM

Uw plas doneren voor kunstmest? Selecteer dan in de HogeNood app een van de toiletten aan De Ruyterkade of Piet Heinkade en doe daar uw boodschap. De HogeNood app is te downloaden in de app stores van Apple, Android en Windows. Meer informatie via www.hogenood.nu.

Over HogeNood

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top