donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Open dag bij Badmintonvereniging Kennemerland
Open dag bij Badmintonvereniging Kennemerland

Open dag bij Badmintonvereniging Kennemerland

  • Nederland
  • Tijdens de week van het Badminton opent Badmintonvereniging Kennemerland haar deuren en kan iedereen gratis een shuttletje meeslaan.
  • Badmintonvereniging Kennemerland
  • http://www.badminton-kennemerland.nl
  • secretariaat@badminton-kennemerland.nl
  • Persbericht week van het badminton

Week van het Badminton: maak op 18 september kennis met badminton! Kom een shuttletje slaan bij Badmintonvereniging Kennemerland.

Badmintonvereniging Kennemerland in Haarlem-Noord organiseert op 18 september een Open dag in de Week van het Badminton. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan is dan van harte welkom. Tijdens de open dag kun je een training bijwonen waarbij de beginselen van de badmintonsport worden bijgebracht. Al wat meer ervaren spelers kunnen het opnemen tegen de leden van Kennemerland. Er wordt gespeeld op verschillende niveaus. Badminton Gear, een startende onderneming in badmintonbenodigdheden, zal met een stand aanwezig zijn. Voor de open dag worden rackets en shuttles uiteraard door Kennemerland ter beschikking gesteld. Voor meer informatie: www.badminton-kennemerland.nl.

Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het Badminton in de periode van 16 september tot en met 22 september 2013 door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd. De Week van het Badminton is bedoeld om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

Badminton op de kaart

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, wil met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten. “Ik nodig iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport!”

Over Badmintonvereniging Kennemerland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top