woensdag, februari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Open Dagen Tip Top Sailing in jachthaven de Batterij te Willemstad
Open Dagen Tip Top Sailing in jachthaven de Batterij te Willemstad

Open Dagen Tip Top Sailing in jachthaven de Batterij te Willemstad

  • Nederland
  • Willemstad – Zaterdag 30 november en zondag 1 december a.s. organiseert Tip Top Sailing in Willemstad weer de jaarlijkse Open Dagen. Deze dagen zijn de ideale gelegenheid om zoveel mogelijk mensen te laten zien wat Tip Top Sailing allemaal te bieden heeft op het gebied van de zeilsport.
  • Tip Top Sailing
  • http://www.tiptopsailing.nl
  • info@tiptopsailing.nl

Dit jaar in een hernieuwd concept met de bekende buiten locatie, maar aangevuld met een prachtige binnenruimte zodat de bezoekers zich in alle comfort kunnen laten voorlichten.

Onder het genot van een kopje koffie, thee of soep kunnen bezoekers bijna de gehele vloot met jonge en moderne schepen bezichtigen, waaronder jachten van Bavaria,  Beneteau, Dehler en Jeanneau.

In het Maritiem Vereniging Gebouw aan de Jachthaven kan men zich uitgebreid laten informeren over zeilles in praktijk en theorie, over de ruime mogelijkheden voor jachtverhuur in Zeeland en over het zeer uitgebreide programma van de buitenlandse zeilvakanties.

Om echt in de juiste sferen te komen geeft onze flottieljeleiding doorlopend een briefing zoals dagelijks gebeurt in een Grieks flottielje en tijdens een compacte presentatie geven we een impressie van een midweek cursus CWO kajuitjachtzeilen of Zeezeilen.

Daarnaast zullen er op het water constant demonstraties worden gegeven door instructeurs van de zeilschool in o.a. motor manoeuvreren en “Grieks” ankeren. Hierbij kunnen bezoekers opstappen en zelf het roer in handen nemen.

Voor de kinderen is er een gezellige maritieme knutselhoek met begeleiding zodat de ouders in alle rust de steigers kunnen bezoeken en zich kunnen laten informeren.

Van 11 tot 17 uur zijn bezoekers van harte welkom aan de Lantaarndijk 4 (binnen locatie, presentaties, knutsel hoek) en 6 (demonstraties, bezichtiging vloot, opstappen) in Willemstad. Gratis parkeergelegenheid is er volop aan de nieuwe Jachthaven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tip Top Sailing, Paul-Michiel Koning, 0168-471794, info@tiptopsailing.nl en www.tiptopsailing.nl.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top