donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Open Huis Educasa Zuidlaren
Open Huis Educasa Zuidlaren

Open Huis Educasa Zuidlaren

  • Nederland
  • Educasa Zuidlaren houdt op zaterdag 21 maart open huis. Alle gebruikers van dit unieke centrum zullen zich hier presenteren.
  • openhuis 1
  • Educasa Zuidlaren
  • www.educasazuidlaren.nl
  • info@educasazuidlaren.nl
  • Het is een uniek centrum, omdat het onderdak biedt aan diverse organisaties die zich bezighouden met de ontwikkeling van kinderen en volwassenen.ZUIDLAREN - Sinds een jaar is Educasa Zuidlaren gevestigd in Zuidlaren. Het is een uniek centrum, omdat het onderdak biedt aan diverse organisaties die zich bezighouden met de ontwikkeling van kinderen en volwassenen: onder andere een logopediste, een kinderfysiotherapeut, een RGM-practitioner, een mindfulnesstrainer, een mediator, een kindercoach en een keuzecoach die leerlingen begeleidt bij het kiezen van de juiste studie. Daarnaast is Educatiecentrum Zuidlaren gevestigd in Educasa. Dit centrum biedt onder meer huiswerkbegeleiding, examentraining en bijlessen voor scholieren en studenten van alle leeftijden en niveaus. Tijdens het opstarten van Educatiecentrum Zuidlaren kwam de oprichter van dit centrum, Ger Greving, in contact met verschillende partijen die iets te bieden hadden op het gebied van begeleiding en ontwikkeling van kinderen. Tijdens deze gesprekken ontstond het idee om samen onder één dak te gaan zitten, zodat er een netwerk geboden kon worden met korte lijnen. Tijdens de open dag is er gelegenheid om kennis te maken met alle gebruikers van Educasa Zuidlaren. Om het netwerk van Educasa Zuidlaren uit te breiden, zijn er nog diverse ruimtes beschikbaar voor het geven van workshops, trainingen en cursussen. Het open huis is op 21 maart van 15.00 tot 17.30 uur. Educasa Zuidlaren is gevestigd aan de Julianalaan 57 in Zuidlaren. Voor meer informatie kan men kijken op www.educasazuidlaren.nl.

ZUIDLAREN - Educasa Zuidlaren houdt op zaterdag 21 maart open huis. Alle gebruikers van dit unieke centrum zullen zich hier presenteren.

Sinds een jaar is Educasa Zuidlaren gevestigd in Zuidlaren. Het is een uniek centrum, omdat het onderdak biedt aan diverse organisaties die zich bezighouden met de ontwikkeling van kinderen en volwassenen: onder andere een logopediste, een kinderfysiotherapeut, een RGM-practitioner, een mindfulnesstrainer, een mediator, een kindercoach en een keuzecoach die leerlingen begeleidt bij het kiezen van de juiste studie. Daarnaast is Educatiecentrum Zuidlaren gevestigd in Educasa. Dit centrum biedt onder meer huiswerkbegeleiding, examentraining en bijlessen voor scholieren en studenten van alle leeftijden en niveaus.

Tijdens het opstarten van Educatiecentrum Zuidlaren kwam de oprichter van dit centrum, Ger Greving, in contact met verschillende partijen die iets te bieden hadden op het gebied van begeleiding en ontwikkeling van kinderen. Tijdens deze gesprekken ontstond het idee om samen onder één dak te gaan zitten, zodat er een netwerk geboden kon worden met korte lijnen.  

Tijdens de open dag is er gelegenheid om kennis te maken met alle gebruikers van Educasa Zuidlaren. Om het netwerk van Educasa Zuidlaren uit te breiden, zijn er nog diverse ruimtes beschikbaar voor het geven van workshops, trainingen en cursussen. Het open huis is op 21 maart van 15.00 tot 17.30 uur. Educasa Zuidlaren is gevestigd aan de Julianalaan 57 in Zuidlaren. Voor meer informatie kan men kijken op www.educasazuidlaren.nl.

Over Educasa

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top