vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Opening ClassyWalls.com
Opening ClassyWalls.com

Opening ClassyWalls.com

  • Nederland
  • ClassyWalls | Muurstickers, muurteksten en reclamestickers
  • ClassyWalls
  • http://classywalls.com
  • pyramidbeatz@gmail.co

Nieuwe website ClassyWalls.com introduceert muurstickers, muurteksten, deurstickers en interieurstickers online

Steeds meer Nederlanders versieren hun huis met stickers.

Vanaf vandaag is de nieuwe website ClassyWalls.com gestart met de verkoop van trendy stickers online. Een saaie leefomgeving of een kale muur worden in een handomdraai omgetoverd tot sfeervolle ruimten.

“Interieurstickers en muurstickers zijn trending,” stelt Nick, de eigenaar van ClassyWalls.com. “De afbeeldingen of teksten op de muur, zijn een reflectie van de persoonlijkheid die er leeft.” Of van hoe een mens zichzelf wil presenteren.

Sticker ontwerpen

ClassyWalls.com heeft een breed scala aan ontwerpen. Elke week zullen de laatste ontwerpjes op de website geplaatst worden. Om het allemaal gemakkelijker te maken, zullen deze ook via Facebook gepost worden. Denk bijvoorbeeld aan groeimeters, geboortestickers, catchy muurteksten, dierstickers, thema stickers, trapstickers, naamstickers, autisme stickers & tools zoals pictoneetjes, decoratiestickers en reclamestickers.

Ontwerp je eigen sticker

Heb je zelf een idee in je hoofd? Wij werken deze graag voor u uit! Wij kunnen ook een naam of tekst toevoegen en de maat of kleur aanpassen.

Over ClassyWalls.com

Classywalls.com is een webshop die alles in huis heeft als het gaat om woonstickers. YaiYai.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat je huis er leuk uit kan zien, zonder er veel voor uit te geven. Op de website http://ClassyWalls.com vind u meer informatie over het stylish verantwoorde aanbod van ClassyWalls.

Voor meer informatie kunt u mailen naar pyramidbeatz@gmail.com

Over Pharao PdePrediker Pyramidbeatz

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top