vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Opening Groepsaccommodatie Résidence Weerribben
Opening Groepsaccommodatie Résidence Weerribben

Opening Groepsaccommodatie Résidence Weerribben

  • Nederland
  • Wie hier begint wil verdergaan langs rietveld, trilveen, wetering. Familie, vrienden: volg het spoor van otter, marter, vos en ree. Vuurvlinder, keizerlibel en waterjuffer nemen u gastvrij in hun midden op! Het entree bord voorzien van deze prachtige tekst van dichter Koos Geerds (Dichter-bij-Overijssel) – staat sinds vandaag bij de entree van de nieuw geopende groepsaccommodatie Résidence Weerribben in Paasloo. Wethouder Wagteveld uit Paasloo opende samen met eigenaren Joep & Janneke van Hoorn en zonen Roel & Niels van Hoorn de nieuwe groepsaccommodatie met de sleutel die gebracht werd door de buizerd van Valkenier Niels de Goey.
  • kl feestelijke opening Residence Weerribben2
  • Groepsaccommodatie Résidence Weerribben
  • http://www.groepsaccommodatieweerribben.nl
  • salesvakantieparken@gmail.com

Wat in 2005 ooit als idee begon voor het starten van een hotel naast het Villapark werd in 2014 gerealiseerd als groepsaccommodatie.

Gelegen naast Villapark de Weerribben verrees in korte tijd een groepsaccommodatie met 3 grote en luxe vakantiehuizen te weten de Vuurvlinder en Waterjuffer (elk maximaal 8 of 16 gasten) en Keizerlibel (voor maximaal 12 of 24 gasten). De Résidence biedt de luxe van een 4-sterren hotel; slaapkamers voorzien van eigen badkamers, flat screen tv’s en een luxe afgewerkte keuken met keukenblok in eigentijdse en moderne kleurstellingen.

Gasten van de groepsaccommodatie kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen Villapark zoals het overdekte zwembad, sauna, tennisbanen, visvijvers, restaurant en fiets/skelterverhuur.

Koos Geerds

Koos Geerds werd geboren als Fries (maar is van oorsprong Drent), is getogen in Staphorst en in Groningen opgeleid – kortom een all-round Noord-Oost-Nederlander. Na het behalen van het gymnasiumdiploma studeerde hij aan de universiteit Nederlands, Literatuurwetenschap en Onderwijskunde.

In januari 2009 werd Koos Geerd voor twee jaar tot de eerste provinciedichter van Overijssel benoemd. Voor Résidence Weerribben schreef hij dit gedicht waarin hij onze gedachten over gastvrijheid, natuur en saamhorigheid met vrienden & familie treffend heeft verwoord.

Over Vakantieparken Weerribben Wieden

Vakantieparken Weerribben Wieden zijn kleinschalige vakantieparken in Overijssel gerund door de familie van Hoorn.

Villapark Weerribben – Paasloo
80 4-, 6-, en 8-persoons rietgedekte vakantiewoningen

Résidence Weerribben – Paasloo

3 grote en luxe vakantiehuizen voor 8,12,16 of 24 personen (totaal 56 personen)

Vakantiepark Giethoorn – In het Venetië van het Noorden

57 luxe chalets voor 2, 4 of 6 personen inclusief huur van een elektrische sloep

Waterpark Belterwiede – Wanneperveen

63 Rietgedekte luxe vakantiehuizen direct aan het water voor 4, 6 of 10 personen

Over Janneke Nijenhuis

1985-1989 Hotelschool Den Haag 1989-2001 Golden Tulip Hotels 2001-2006 Hampshire Hotels 2006-heden: http://www.handsonadvies.nl 2009-heden: http://www.toptravelangebot.de 2010-heden: http://www.qualitysites4all.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top