zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Opening nieuwe Scientology Kerk
Opening nieuwe Scientology Kerk

Opening nieuwe Scientology Kerk

Rome – Op zaterdag 24 oktober waren meer dan 6000 mensen getuige van de opening van de nieuwe Scientology Kerk Rome. Iedereen werd uitgenodigd om er voor zichzelf achter te komen wat Scientology nu precies is.

Na uitgebreide renovaties werd de kerk geopend door onder andere David Miscaivage, kerkelijk leider en verscheidene hoogwaardigheidsbekleders. Het enorme gebouw kenmerkt de grootste expansie van Scientology in Italie in de dertig jaar dat zij daar nu aanwezig is.

De kerk kenmerkt zich door een enorm Informatiecentrum, een permanente tentoonstelling met meer dan 230 filmpjes over de activiteiten en het geloof van de kerk. Ook zijn er filmpjes te zien over het leven van de grondlegger van Scientology, L. Ron Hubbard en de vele seculiere programma’s van de kerk, waarmee drugsgebruik op effectieve wijze voorkomen word en criminaliteit, immoraliteit, misstanden in de psychiatrie en schendingen van de mensenrechten worden aangepakt. Iedereen kan hier doorheen lopen om er voor zichzelf achter te komen wat Scientology nu precies is.

De opening van deze kerk in Rome is een mijlpaal in de Scientology religie, die inmiddels bestaat uit meer dan 8000 kerken, missies en groepen in 165 landen. Om gehoor te geven aan de toegenomen vraag, zijn er nieuwe kerken gevestigd in Berlijn, Londen, Madrid, Johannesburg, New York, San Fransisco en andere en in 2009 zijn er nieuwe kerken geopend in Zweden, Dallas en Texas.

Voor videomateriaal of meer foto’s van de opening van de Scientology Kerk Rome kunt u emailen naar mediarelations@scientology.net.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top