vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Opening Turkse muziek- en dansschool Amor in Amsterdam
Opening Turkse muziek- en dansschool Amor in Amsterdam

Opening Turkse muziek- en dansschool Amor in Amsterdam

  • Nederland
  • Stichting Amor opent 22 juni 2014 de Turkse muziek- en dansschool van Nederland in Amsterdam! In samenwerking met Muziekschool Amsterdam gaan zij starten met 13 gevarieerde lessen.
  • Logo
  • Stichting Amor
  • www.stichtingamor.nl
  • info@stichtingamor.nl
  • Voor de pers: Het programma van het openingsconcert kunt u vinden op www.stichtingamor.nl U bent van harte welkom om tijdens onze openingsconcert aanwezig te zijn 4 juni 2014 PERSBERICHT OPENING TURKSE MUZIEK- EN DANSSCHOOL AMOR IN AMSTERDAM Stichting Amor opent 22 juni 2014 de Turkse muziek- en dansschool van Nederland in Amsterdam! In samenwerking met Muziekschool Amsterdam gaan zij starten met 13 gevarieerde lessen.

De economische groei in Turkije heeft een groot effect op de Turkse bevolking in Nederland. Turkije wordt steeds meer een belangrijk onderdeel van Nederland. Steeds meer mensen verlangen naar de kunst en cultuur van Turkije. De docent van de Turkse instrument genaamd saz, die al enige tijd les geeft in Amsterdam, merkt dat steeds meer mensen uit heel Nederland zich inschrijven voor zijn lessen.

Daarom heeft stichting Amor in samenwerking met de Muziekschool Amsterdam besloten om een Turks muziek- en dansschool in Amsterdam te openen. Hun missie is om de Turkse muziek, dans, kunst & cultuur door te geven aan de liefhebbenden.

Om de muziekschool te introduceren organiseert stichting Amor op 22 juni 2014 een openingsconcert in de Meervaart Theater. Met optredens van o.a. leerlingen en leraren van Stichting Amor, Serhat Kurekci, dansgroep Viya, Amsterdams Turks muziekkoor en een speciaal gastoptreden van Karsu Donmez. Voorgaand aan het openingsconcert zal er om 14:00 op het ING plein (Meer en Vaart 300) een openingsact van de Ottomaanse muziekgroep Alsancak Mehter Takimi worden gegeven.

Stichting Amor – Liefde voor muziek, dans, kunst & cultuur

Over stichtingamor

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top